06. 06. 2007. | #71 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
@kaizen: hvala na onom savetu za xss, sredjeno je kako mi javlja kolega
Stari blog je u arhivi, treba da se resi da nekako stare poruke budu dostupne i sa starih linkova ili da se barem ide na novi blog.
06. 06. 2007. | #72 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
|
skroz je OK
sad mi je lepsi, citljiviji
06. 06. 2007. | #73 |
troll mode
Wrote a book
|
igrao sam se malo sad sa blogom i primetio da b92 ovim u stvari pravi mini social network, sa profilima kako blogera tako i posetilaca i mogucnosti medjusobne komunikacije, cool ali opet malo ogranicavajuce sto nije u skladu sa filozofijom SN-a. Opet Restak je i objasnio zasto
|
10. 06. 2007. | #74 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 26.04.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
http://blog.b92.net/
Previse kockasto i ostro,veliki font(preporucujem promenu fonta),velike slike (pogledaj tekst desno od slike),cak i u Operi je zamorna bela praznina sa desne strane a u Firefox-u cak pola stranice (ukoliko se premesti najnovije i najcitanije ispod BIZ delimicno se resava problem),koriscenje tamno crvene i bele boje na stranici zahteva trecu boju koja ce da izbalansira odnos boja na stranici i doprinese prijatnijem izgledu bloga. Veci razmak izmedju datuma i samog teksta u blogu i mislim da slika u blogu treba da bude pozicionirana desno ,ne levo.Malo je neprijatno za oci citanje bloga http://blog.b92.net/?l=1&start=40 .....ovo je primer prevelike stranice 750k -mislim da treba smanjiti ,nemaju svi korinici adsl(ja imam ali je ipak sporo ucitavanje i desava se da ne dodju sve slike---testirajte stranice iz korisnickog ugla ne serverskog Sve najbolje u daljem radu. Pozz Poslednja izmena od nocom : 10. 06. 2007. u 18:32. Razlog: Velicina stranice 755k |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Blog software | dinke | Web aplikacije, web servisi i software | 14 | 04. 08. 2005. 16:15 |