13. 04. 2010. | #71 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
a dobro jablane preterujes, ne radi se ovde o prijateljstvu nego o pomaganju drugim ljudima. Koliko sam ja puta u zivotu gurao kola nekome koga prvi (i zadnji) put vidim u zivotu, jer sto da ne pomognem coveku da upali, ne moze sam. Kad te neko pita za pomoc, mozes da mu pomognes, ili da mu ne pomognes, ne mora on nuzno da ti bude rod rodjeni za to.
Ali ima i nesto drugo ovde, a to je da mozes ocekivati da ti ljudi pomognu jednom, dvaput, ali ne bas da sednu da ti rade PR danima. Ja sam kao i vecina odavde pustio tweet (inace twitter koristim jako retko), i ispricao pricu svima iz IT-ja koje sam tih dana sretao (jer mi je bila zanimljiva prica), a vise od toga ne bi ni imalo smisla jer bi bilo cisti spam, a i ne osecam se obaveznim za tako nesto...
14. 04. 2010. | #72 | |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Citat:
Eh, da, kad guraš nekom kola, ne znaš tačno zašto guraš ali je velika verovatnoća da mu taj auto treba da uradi nešto korisno. Ovo za mungosa je kao kad bi gurao kola komšiji koji će da, kad upali, stane ispred zgrade i turira sledećih tri sata. BTW, prijateljstvo nisam prvi pomenuo ja, nego blues.
blog Poslednja izmena od jablan : 14. 04. 2010. u 02:10. |
|
"Hvala" jablan za poruku: |
14. 04. 2010. | #73 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
|
@mungos
Sa takvim arogantnim, uvredljivim i nekulturnim ponašanjem i pristupom koji ti imaš, stvarno mi nije jasno šta uopšte očekuješ, što od kolega što od klijenata? Da si se pojavio sa nekim interesantnim radovima pa da te tweetujemo ili šta li već, nego ne znam ko će normalan da tweetuje one tvoje plagijate, psovanje i glupiranje. Ti isti za koje izjavljuješ da ih ne poštuješ, valjda? Dobar ti potpis btw. baš onako, po standardu DPTa. Ja i dalje imam veliku primedbu na administraciju ovog foruma i što se sve ovo toleriše. Rasteraćete normalne ljude odavde. A ti Mungos brate imaš svoj sajt pa ajde života ti nastavi tamo sa ... šta god da je to što radiš. |
"Hvala" Gargoyle za poruku: |
14. 04. 2010. | #74 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Ja sam prenio kolegama sa posla i to je to. Od njih 4 samo jedan je podigao glavu iz tanjira (jer sam o tome pričao za doručkom)
TW ne koristim, FB tu i tamo ali znam da bi link bio ignorisan, Ja nisam dizajner i nisam ti konkurencija ali mi malo nejasno tvoje očekivanje da ljudi sa ovog foruma koji uglavnom žive od iste "motike" kao i ti idu okolo i lupaju u kantu kako poznaju "Najboljeg dizajnera na svijetu" |
14. 04. 2010. | #75 |
Mladen Milentijevic
Professional
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 43
21 "Hvala" u 21 poruka
|
Ja sam otvorio topic na themeforest jer mi je bilo simpaticno i pozitivniji odgovori su dobijeni od ljudi koji vise zaradjuju. Proporcija bi bila sledeca: pozitivniji odgovor na mungosov post = bolji autor, zaradjuje vise novca.
|
22. 04. 2010. | #76 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
|
22. 04. 2010. | #77 |
web dizajner u najavi
Certified
Datum učlanjenja: 07.05.2009
Hvala: 53
5 "Hvala" u 5 poruka
|
lol
22. 04. 2010. | #78 | |
Webeloper
Professional
|
Citat:
22. 04. 2010. | #79 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Ja sam Brian i moja žena je Brian
|
22. 04. 2010. | #80 |
profesionalac
Qualified
|
Pa taj batica nije web dizajner u ali uopste
Na linked in profilu mu cak ne pise ni photoshop, glavnog uzrkoa zbog kojeg covek istripuje da je dizajner. Tako da je ovaj cak i ne osnovano web dizajner! |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Rainfall Daffinson (Mungos, Modeus & Company) | mungos | Web site, dizajn i multimedia | 123 | 28. 08. 2007. 02:00 |
jel radi goDaddy sa nama ? | ivanhoe | e-Business | 21 | 02. 02. 2007. 21:39 |