|
Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
28. 09. 2006. | #71 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 30.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
|
Kotizacija se ovaj put ne placa. Za smestaj imas stranicu na sajtu gde imas link prema sajtu gde imas spisak smestaja u Nisu i Niskoj banji Pa mozes da biras.
Ako ti treba info pomoc, javi mi se |
28. 09. 2006. | #72 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 01.09.2006
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Tek sam sad primetio deo vezan za smeštaj
Citat:
|
|
28. 09. 2006. | #73 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 01.09.2006
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
|
|
01. 10. 2006. | #74 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 12.10.2005
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Evo i ja sam dobio poziv. Hvala Aleksandre. Hteo bih da dodjem na seminar ali sve zavisi od obaveza na poslu. Sutra startuje nova skolska godina a raspored casova mi nije bas naklonjen ovog semestra.
Stvarno bih zeleo da odem, zbog predavanja, predavaca a i da se setim puta koji je vodio u kasarnu (Leskovac, Prokuplje). Svaka casta organizatorima. Pozdrav.
05. 10. 2006. | #75 |
kockar
Qualified
|
Ne bi bilo lose da se objavi satnica dogadjaja kako bi mogli da se naprave neki planovi za nas koji tesko mozemo da dodjemo na sva tri dana zbog obaveza.
|
05. 10. 2006. | #76 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 30.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
|
Evo mene opet
Ima satnica na http://itseminar.org/sr/page/111/Time_Table.html Malo je ruzno (malo mnogo) , ali nemojte da me kritikujete, mora posle da ga dizajner sredi. Bitno je da daje sve potrebne informacije. Na zalost mnogo kasnim sa tim. Ali, bitno je da sam uspeo konacno da ga napravim i izbacim na web |
05. 10. 2006. | #77 |
troll mode
Wrote a book
|
ako je neko iz Beograda zainteresovan da ide kolima, postoji mogucnost sa drugom da se organizujemo da idemo pa ajde javite se da vidimo da li ima sanse da se skupimo...
|
05. 10. 2006. | #78 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
DAN 1: Elektronsko poslovanje, Internet i Web Development
Kako Internet može da vam pomogne da unapredite komunikaciju sa novinarima Miloje Sekulić, e magazin Kako započeti elektronski biznis Marko Bijelić, Biznisblog.com Startupi vs. Korporacije Igor Bogićević, VAST Vetar duva, koga će odneti Vladimir Živaljević, Pakom Nacionalni registar Internet domena Srbije i .RS domeni Slobodan Marković, Internodium.org Chess Empires - sah na drugaciji nacin Nikola Denić, Devprotalk.com Cyber Kuhinja Zana Poliakov, zanapoliakov.com SMS naplata Goran Pilipović, Devprotalk.com GURU CMS Vladimir Prvulovic, Freedomia Microsoft tehnologije Marko Filipović, Microsoft DAN 2: Internet, Prodaja i marketing, Web 2.0 Development Brending na Internetu Miodrag Kostić, VEZA Fenomen bloga Dejan Bizinger, B92 Internet pretrazivaci - upotrebljivost rezultata pretrazivanja Bojan Rendulić, Pogodak! Limundo aukcije Vladimir Nikolić, Limundo Unapređenje poslovanje putem Interneta Dragan Varagić, P2 Internet Unapređenje prodaje putem Interneta Dragan Varagić, P2 Internet Marketing startup preduzeća Vladimir Kežić, 3steps ICT Lansiranje online proizvoda Ilija Studen, activeCollab Srbija - platne kartice i sistemi placanja na Internetu Nebojša Đurić, E-trgovina.co.yu Web 2.0 trendovi - ponuda, tražnja i demistifikacija Steva Majstorović, MajLab Razvoj i primena bogatih Internet aplikacija (RIA) koriscenjem AJAX-a i UI jezika na primeru Content Management sistema Boris Krstović, SpoonLabs Ajax - Evolution On Web Dejan Katašić, Meridian Bank Poslednja izmena od mungos : 05. 10. 2006. u 22:47. |
05. 10. 2006. | #79 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Idem i ja kolima 1. dan ujutro iz Beograda, pa ako neko nema prevoz - može kod mene... naravno, prvo ću da stavim TAXI tablu na krov
05. 10. 2006. | #80 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
kome trebaju direkcije kako da se snadju u Nisu ( tj kako da nadju elektronski ) ... neka me pozove
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
ABC Srbija seminar o Internet oglasavanju | Dejan Bizinger | IT događaji | 1 | 05. 02. 2010. 00:12 |
Internet Hungary 2008, oktobar 14. i 15. | Dejan Bizinger | IT događaji | 1 | 12. 10. 2008. 20:05 |
O e-poslovanju u Srbiji 05/06 | Dragan Varagić | e-Business | 2 | 18. 12. 2005. 15:56 |