24. 04. 2007. | #71 | |||
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
|
da zakljucimo
Citat:
Naravno, vreme je najbolji sudija Citat:
Miloje P.S. ne mogu da odlomi Citat:
24. 04. 2007. | #72 | |||
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Citat:
Da citiram Duleta i sebe: Citat:
Citat:
Slično je i sa startupima, dok neko sa ovih prostora ne napravi milionče i time se po automatizmu svrstau jakog igrača, nema ništa ni od značajnog guranja ove priče van zajednica ovog tipa. |
|||
24. 04. 2007. | #73 |
Siva eminencija
Grand Master
|
@Marko: Napraviti milionce nije veliki problem. Mnogo je teze zadrzati ga i nastaviti sa daljim razvojem i ekspanzijom.
|
24. 04. 2007. | #74 |
Knowledge base
Wrote a book
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Slažem se. Ali bitno je da u jednom momentu neko izvadi na sto i pokaže taj milion i onda može pravi medijski buzz da krene i da digne scenu. A to da li će ga zadržati i dalje ovaplotiti je totalno nebitno kad PR mašinerija protutnji...
Baš sam komentarisao na Paliću sa nekim ljudima, Zira je na svom poslednjem slajdu imao neke jako zanimljive statističke podatke o radu donesi.com koji mogu da budu simpatična PR žvaka. Ali dok servis tog tipa ne napravi neke velike poslovne rezultate, jako je teško plasirati u medije te informacije kao zanimljivu priču. Ali ako jednog trenutka naprave veliki rezultat, svi će se prosto otimati od te podatke i tražiće još i još... Poslednja izmena od mungos : 24. 04. 2007. u 17:33. |
24. 04. 2007. | #75 | |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
|
nije bas tako
Citat:
24. 04. 2007. | #76 |
Knowledge base
Wrote a book
319 "Hvala" u 22 poruka
|
U pravu si. Ali prije najcitanijeg poslovnog časopisa u Srbiji, prvo je obljavljen na najčitanijem poslovnom blogu u Srbiji
U suštini, malo sam omanuo, Donesi.com je itekako dobro medijski ispraćen: http://www.donesi.com/beograd/news.php?tag=pr |
24. 04. 2007. | #77 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Super je sto je CC dosao na SR web... varijanta sa gerila marketingom ovakvog projekta mi se nimalo ne svidja i u startu me je odbila...
Kada ste jedan CC, onda je mozda bolje da istupite sa klasicnom internet kampanjom, no dobro, stvar izbora. sajt ko sajt je sredina, vec vidjeno i nista posebno, mnogo korisniji kao ubedjivacka moc, da se nekome kaze eto i CC ima sajt, postajemo interesantni i svetu jer eto ima dosta korisnika interneta. U potpunosti se ne slazem da se kod nas internet ne koristi, moze mnnogo bolje ali je odredjena masa sasvim dovoljna za mnoge stvari, pa i oglasavanje, narocito kada se imaju u vidu mogucnosti merenja ucinka a samim tim i optimizacije troskova. U prevodu: ima malo korisnika interneta, nema problema onda cemo malo i platiti. Jedan bilbord zarastao granama u Nisu kosta 200+, a za taj novac se mogao platiti baner na ultra-hiper-mega domacem sajtu. Naravno peri koji je obucar i koji je zakupio bilbord pored radnje sa strelicom se isti vise isplati, a ukoliko pravite brend koji se tice cele drzave situacija je svakako drugacija. Potez Telenora i mase reklama koje su preplavile tv, bilborde a i sajtove mi je mnogo interesantniji nego CC SN koji se otvara gerila marketingom.
Kotler je bio u pravu. Ko radi srcem nema konkurenciju. Poslednja izmena od pcigre : 24. 04. 2007. u 18:46. |
24. 04. 2007. | #78 |
troll mode
Wrote a book
|
koliko sam ja skapirao ovo je tek pocetak marketinga, obavestavanje mase o nastanku servisa a tek sledi kampanja...
vidim lepo se vi ispričaste, malo odoste u krajnost, ali dobro, mislim ipak da je mnogo bitnije da se ulaže u domaći web, jer bolje je da bude i 100 ovakvih sajtova koji ima bodu oči nego da ne bude ni jedan. Daleko od toga da je CC prva na našem tržištu, Twix je sponzor club.co.yu, Becks chillout.co.yu, to su isto jaki brendovi, ali je stvari podigla na viši nivo i to treba pozdraviti. slažem se da ovo nije vest godine, ali vremenom može postati jako bitan šraf u domaćem Internet mehanizmu... šraf koji možda nagoveštava novu eru... |
24. 04. 2007. | #79 | |
Siva eminencija
Grand Master
|
Citat:
|
|
24. 04. 2007. | #80 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
odoste u offtopic
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Nagradna igra - Hosting na godinu dana | miljant | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 14 | 02. 03. 2010. 22:14 |
SEO nagradna igra na blogu | Miloje Sekulic | Opušteno | 0 | 08. 08. 2009. 13:30 |
Nagradna igra :-) gajba piva za identifikaciju avatara | noviKorisnik | Opušteno | 54 | 13. 04. 2006. 00:06 |