Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
29. 03. 2011. | #71 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 17.11.2010
Hvala: 3
1 "Hvala" u 1 poruci
|
Predpostavljam da sam to trebala sama da im dostavim? Šta ako za tako nešto tek sad saznajem, kako onda mogu retrogradno da se oslobodim plaćanja te takse - jer ovi koji su mi poslali rešenje koje sam dobila nakon dve godine rada ne znajući da imam pravo da ne plaćam tu taksu a da oni nisu našlli za shodno da me o tom pravu blagovremeno obaveste. Pa nismo svi pravnici a očigledno je da oni koji hoće po svaku cenu da uzmu nekome pare neće ga obavestiti da ima pravo da te pare ne daje. A kako sam ja mogla da znam da postoji nešto ako me o tome neko ne obavesti?
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Otvaranje agencije.Dilema. | Milance | e-Business | 25 | 08. 06. 2010. 09:57 |
Citibank UK, otvaranje racuna | cvele | e-Business | 8 | 24. 08. 2008. 04:45 |
Otvaranje prvog Internet parka u Srbiji | Miloje Sekulic | Opušteno | 45 | 17. 06. 2008. 18:09 |
Otvaranje softverske firme za rad sa inostranstvom... sta sve treba? | raindog | e-Business | 105 | 11. 11. 2007. 18:28 |
Pohvala za otvaranje firme u Srbiji kod Guya Kawasakija na blogu | mungos | e-Business | 6 | 02. 08. 2006. 18:59 |