Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
27. 01. 2010. | #71 | |
Knowledge base
Wrote a book
|
Citat:
Mislim nemoj me pogresno razumeti, svaka cast za trud ali sto se tice izbora nise mislim da si malkice omanuo |
|
27. 01. 2010. | #72 |
old school
Professional
|
30. 01. 2010. | #73 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
|
Sharpoid
Ciao
http://sharpoid.com/download U pitanju je okruženje za razvoj mobilnih aplikacija pomoću JavaScript jezika. Ja sam počeo BASIC-om na Galaksiji, a današnji klinci mogu sa JavaScriptom na Sharpoidu. Aplikacija se napiše na sajtu, poželjno da se uradi testno kompajliranje i onda objavi. Objavljenu aplikaciju može učitati bilo koji Sharpoid klijent i startovati. Osim Hello World, moguće je napraviti interesantne kombinacije geo, web, mobile servisa. Medju primerima nalaze se igrica, paint program, Twitter klijent i sl. Ostalo je da sredim malo sajt, "help" i sl... U laboratoriji postoje i Blackberry/JavaME/.NET verzije kao i UI/DB objekti, što će videti svetlo dana nešto kasnije u sklopu malo ozbiljnije priče. IPad verzija stiže kad Apple omogući aplikacije koje interpretiraju byte-code Hvala svima koji su već isprobali app. |
"Hvala" srdjan za poruku: |
30. 01. 2010. | #74 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
A gde ti je engleska verzija ?
Inace deluje zanimljivo.
30. 01. 2010. | #75 |
xyz
Grand Master
346 "Hvala" u 163 poruka
|
^ ovo je srpska verzija 1.0 povodom VIP izazova. Sledeca verzija imace neke dodatke za koje nije bilo vremena i nastavice samo na engleskom.
Javite ako primetite na sajtu neki problem... ja bas i nisam web programer, ali sam uspeo da uglavim editor u temu i dodam mu combo posle pola dana, na sta sam vrlo ponosan I naravno, ziveo GetSimple CMS. |
31. 01. 2010. | #76 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Donesi.com aplikacija za Android telefone (donesi@android) je na Android Marketu od prije par dana (VIP izazov). Besplatna, u kategoriji Shopping.
|
31. 01. 2010. | #77 |
novi član
Datum učlanjenja: 31.01.2010
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
|
Takodje da prijavim Beodroid aplikaciju koja je pustena na market , za VIP-ov android izazov, aplikacija pretrazuje objekte od interesa oko vas, restorani , kafici , hoteli , pumpe , banke, poste , trzni centri i slicno na podrucju Srbije. (koristi GPS da vidi gde ste)
Zeleo bih mnogo da se zahvalim dootzky-ju koji mi je pomogao da istestiram app i otklonim neke probleme. Dovoljno je da ukucate u search Beodroid. Poslednja izmena od Alex_bg : 31. 01. 2010. u 22:58. |
"Hvala" Alex_bg za poruku: |
31. 01. 2010. | #78 |
xyz
Grand Master
346 "Hvala" u 163 poruka
|
Ima i "Kvadrati", za pretraživanje nekretnina sa sajta www.kvadrati.com
(JavaME verzija može se skinuti sa m.kvadrati.com... paklena nedelja...) |
01. 02. 2010. | #79 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 14.10.2006
Hvala: 39
17 "Hvala" u 14 poruka
|
Da li postoji neka aplikacija za pregledanje magazina u PDF ili nekom pageflip formatu?
|
01. 02. 2010. | #80 | ||||||||||||||
Nekad bio ddz
Expert
|
Koliko vidim, na Marketu je poplava domaćih aplikacija, lepo je što su svi čekali apsolutni deadline
http://www.androlib.com/android.appl...wvip-wnEj.aspx Citat:
http://www.androlib.com/android.appl...m-ms-wnEp.aspx Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
http://www.androlib.com/android.appl...r-sp-wnzC.aspx Citat:
Citat:
Citat:
Converting dead links into hyperlinks since 1996. Poslednja izmena od Dušan Dželebdžić : 01. 02. 2010. u 02:53. Razlog: Dopuna poruke |
||||||||||||||
"Hvala" Dušan Dželebdžić za poruku: |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Android Froyo | webgazda | Opušteno | 21 | 07. 09. 2010. 00:31 |
Android telefoni | DejanVesic | Web aplikacije, web servisi i software | 81 | 27. 04. 2010. 11:06 |