31. 10. 2009. | #71 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ne vidim ni ja da je nešto značajno faililo niti je neka osoba nekome tamo nedostajala
Priča je priča... nekome je neka tema bez veze a drugom je ta ista dovoljan razlog da prevale 300km do Niša, to je stvar ukusa.
31. 10. 2009. | #72 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 30.03.2008
Hvala: 139
15 "Hvala" u 11 poruka
|
@stecko
Postujem tvoje misljenje. Znas li ko je Maksim, iliti Maks? ...
31. 10. 2009. | #73 |
stara koska :)
Professional
|
@SSpin
Ne. |
31. 10. 2009. | #74 |
troll mode
Wrote a book
|
Za Milojem i Varagom smo izrazili otvoreno nedostajanje, ali jbg obojica su bila u frci sa drugim stvarima. Ostali, koje mozda mozes okarakterisati kao face srpskog interneta (zira, bluesman, mileusna...) nisu bas conference tipovi...
|
01. 11. 2009. | #75 |
Alpha male
Certified
|
Mislim da je ove godine BizBuzz bio odlican... da smo imali nekoliko izuzetnih predavanja, vecinu solidnih, i tek po koje slabo... Bilo je cak i izuzetnih predavanja od kojih to nisam ocekivao gledajuci program... Takodje, neformalni deo je po meni bio na izuzetno visokom nivou... Ako se izuzme problem sa ruckom prvog dana kada je isti kasnio mnogo, i napravio problem u rasporedu, osim toga sve je bilo zaista vrhunski a Vitomir se pokazao jos jednom kao izuzetan domacin...
Meni licno, zao je sto nisam svoje predavanje odradio na zadovoljavajuci nacin... ali dobro, sve u svemu i nije bilo toliko lose... |
01. 11. 2009. | #76 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
|
Nemoj biti isuvise strog prema sebi, tvoje predavanje je bilo izuzetno informativno. I posebno korisno - cak bi ga preporucio svima koji nameravaju da ulaze u projekte stvaranja comunitija za siroke narodne mase.
Sto se tice samog nacina izlaganja - bio si poprilicno opusten, ipak je tvoje predavanje bilo jedno od najposecenijih [po mojoj slobodnoj proceni], practice make it perfect. A i sa druge strane, ti si bio najmladji predavac na ovogodisnjem bizbuzzu, a ne Nebojsa, kako ga je neko najavio Poslednja izmena od artur_dent : 01. 11. 2009. u 15:37. |
01. 11. 2009. | #77 | |
troll mode
Wrote a book
|
Citat:
|
|
01. 11. 2009. | #78 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 27.10.2007
Hvala: 3
8 "Hvala" u 4 poruka
|
Sve pohvale za dame Mariju i Jelenu (konferansijea) i musku ekipu Srdjana (SSpin), Vitu i Flajka.
Takodje pohvale i za one koji su vredno radili "iza kulisa" kako bi biZbuZZ funkcionisao. Do narednog vidjenja ;-) |
01. 11. 2009. | #79 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 26.06.2007
Hvala: 15
7 "Hvala" u 3 poruka
|
Evo, tek sada gledam ovu temu. A sasvim slučajno sam spomenuo "face srpskog interneta", to je pandam MISS Srbije valjda
Konferencija je bila OK. Pošto su svima dostupna predavanja iz celoga beloga sveta, malo je teško da bizbuz otkine. No valjda poenta i nije ta, nego entuzijazam, motivacija i druženje između predavanja. Ono što biha ja izdovjio jesu 2 vrste predavanja koje bi više voleo da viđam: 1. Fore iz prakse (tu su Istok, Dragana i Web Design Beach nesebično podelili) 2. Malo filozofije u smislu kako će se web razvijati i to sve malo na dalekosežnijem nivou, ne vezano da li će neko da se izblamira ili ne i napravi totalno lošu predpostavku. Dosta je bilo žaljenja i kuknjave o stanju interneta u Srbiji, a i krivo mi je što nisam beležio koliko puta je spomenuta reč Twitter. |
01. 11. 2009. | #80 | |
turista
Certified
Datum učlanjenja: 05.11.2008
Hvala: 5
19 "Hvala" u 4 poruka
|
Citat:
btw. Twitter je precenjen.
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
E-trgovina 2009 - Palić 22.-24.04.2009.g. | Dragan Varagić | IT događaji | 34 | 02. 05. 2009. 21:06 |