02. 09. 2008. | #71 |
Lokalno njuskalo
Qualified
|
Pih ne radi scroll pomocu touchpad-a, ali nije kao da mi mnogo treba
|
02. 09. 2008. | #72 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 08.07.2008
Hvala: 0
4 "Hvala" u 4 poruka
|
pozitivno:
- brži i manje zahtevan od firefoxa, ne baguje kad su u pitanju više tabova.. - importuje sva podešavanja, lozinke, bookmarks... - element inspector, odlično za web developere, mada ima takvih milion plugina za firefox... negativno: -mnogo osiromašene opcije podešavanja, nema neke jednostavne stvari kao npr: da se iskljuci javascript, da se pregleda cookie, podešavanje proxy, i slično što se često koristi... -status bar tek kad se pređe preko linka se pojavljuje, ali se ne pojavljuje kad je u pitanju javascript, mene iritira .. -address bar je ujedno i search, fansy izgled, kao u ff3, ne može da se promeni na klasični -ne detektuje automatski rss feed -ne mogu da promenim na en jezik nekako mi se čini da se ipak više očekivalo, tj ja sam nekako više očekivao, koliko se samo pričalo o tome... tresla se gora rodio se miš to je moj utisak za prvih 17.5 minuta korišćenja) |
02. 09. 2008. | #73 |
novi član
Na probnom radu
|
Meni je poludeo na najobičnijem javascriptu while(true){alert("hello")} kada sam nakon par dijaloga koju se me lepo pitali želim li da sprečim program da otvara još dijaloga udatio Escape
Sad ne mogu da otvorim ni JavaScript konzolu... Ostalo... sasvim lepo. Dopada mi se što je sve lepo ćirilčno prevedeno, jer je to mnogo važno za domaću "običnu" publiku.
02. 09. 2008. | #74 | |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
|
Citat:
Osim ako ne odluče drugačije za koji mesec, što bi bila šteta - Firefox već imamo, a "lagan" i jednostavan browser baš i nemamo.
02. 09. 2008. | #75 | |
133t
Master
|
Citat:
(ne ti lichno, developeri) mislim da im za sada pluginovi nisu prioritet. |
|
02. 09. 2008. | #76 |
novi član
Na probnom radu
|
Ima... pogledaj bolje
02. 09. 2008. | #77 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Citat:
Tako da nema ničeg loše u ekstenzijama, naročito ako su već naravili da se sve odvija u zasebnim procesima. BTW, sviđa mi se view source kako izgleda, ima ceo HTML colorer. |
|
02. 09. 2008. | #78 |
profesionalac
Professional
|
Nisu napravili za Linux... Sad moram da ga instaliram na virtuelnoj mašini da bih probao.. blah.. Tamo u onom stripu spominju open source 100 hiljada puta a napraviše samo verziju za win. Jeste to tek rana beta faza, al' ipak..
|
02. 09. 2008. | #79 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Nisam imao vremena da citam svih 8 strana. Pristavio sam da se skida pa da upitam za misljenje oko daljnjeg odnosa Mozilla - Google ?
Znamo da je FF zestoko guran od strane Google-a pa me interesuje bas sta ce sada biti kad imaju svoje cedo... |
03. 09. 2008. | #80 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
i dalje ce da se nastavi isto ... to nije gurano bez razloga ... postoje tu i finansiki momenti ...
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Google Chrome Frame kao Plug-In za IE | vlada.jerkovic | Web aplikacije, web servisi i software | 6 | 02. 10. 2009. 01:37 |