21. 02. 2007. | #81 | |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Citat:
@oliver: White balance na fotoaparatu se prilagodio žutom osvetljenju sijalice, pa slika na monitoru izgleda plava. Ako obratiš pažnju, i cigle na zgradi prekoputa su plave, iz istog razloga... BTW, DPT se opet vuče, da nije MySQL opet povukao vazduh... |
|
21. 02. 2007. | #82 |
expert
Expert
|
Off Topic: hvala za info, ja sam za fotoaparate i tako te "fore" nula, cak i nemam fotoaparat pa...
22. 02. 2007. | #83 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
|
Citat:
22. 02. 2007. | #84 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
ja sam jednom prilikom radio sajt nekom liku koji ima agenciju za nekretnine, i isto tako je cela jedna polica bila puna registratora... i pitam ja njega "a vi bas imate puno papirologije u ovom poslu?", a on mi kaze: "Mislis ovo? Ma jok izbija mi neka vlaga na zidu iza, pa sam sakrio dok ne dodje moler da prekreci"
22. 02. 2007. | #85 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
|
Registratori su sladak detalj, srećom nemam veze s njima. Da je sve kako valja, bili bi u ormarićima ispod, ali su kolege iz potrošačkih kredita zatrpane silnim papirima, nije im dovoljno što sam im ustupio i svoje ormariće već moraju i da prave barikade :-)
Za balans belog ... baš sam pre par dana slikao monitor kad je pukao flickr - imam dve fotke, na jednoj sam balans podesio prema beloj s monitora i tamo je ram ispao zagasito crven. |
25. 02. 2007. | #86 |
Nekad bio ddz
Expert
|
Nered RuleZ
Privremeni raspored, kao dok ne nađem sto koji mi se svidi. Bolje da ne kažem koliko godina je privremen BTW, evo zanimljive ideje za uređivanje stola.
25. 02. 2007. | #87 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Da, to uopste nije losa ideja da se sklone svi oni uzasni kablovi, ja sam uradio nesto slicno ali daleko primitivnije. Stavio sam jednu dascicu sa strane koja se ne vidi i tu sam nabudzio sve od firewire, switch, cable modem ...
09. 03. 2007. | #88 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 19.06.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Evo i ja da prilozim
Volim da se na radnom mestu osecam kao kod kuce. |
09. 03. 2007. | #89 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Apple kućište sa Ubuntu nalepnicom na kome voziš Windows? Svestrano, nema šta
09. 03. 2007. | #90 |
Poslovni softver BLOG
Certified
|
Meni je hit ovaj ručni rad na monitoru i kućištu
Moraću i ja da nabavim Daje određeni šmek računaru. Mada možda je inspirisano anketom blogariata u kojoj pletenje je cool BLOG ubedljivo vodi poz, GR
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Šta slušate dok radite? | f13o | Opušteno | 32 | 05. 09. 2008. 11:44 |
Hoćete da radite za startup? | Ilija Studen | Linkovi | 7 | 06. 06. 2007. 15:23 |