Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
01. 02. 2010. | #81 | |||
Nekad bio ddz
Expert
|
...ne mogu da dopunim poruku
^ Za razliku od prepisanih aplikacija i lokalizovanih tutorijala, na šta se svela gomila prijavljenih aplikacija, Parkiraj! Beograd deluje prilično zanimljivo (prim. ja)
http://www.androlib.com/android.appl...ange-wwtE.aspx Citat:
Citat:
Citat:
01. 02. 2010. | #82 |
novi član
Datum učlanjenja: 01.02.2010
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Ima li neko HTC Tattoo
Zdravo,
Ako ima neko HTC Tattoo i par minuta vremena, mnogo bi mi znacilo da proba da skine aplikaciju "Ne diraj zicu" sa market-a i kaze mi da li radi i sta su problemi. Pozdrav, Nikola |
01. 02. 2010. | #83 |
novi član
0 "Hvala" u 0 poruka
|
|
01. 02. 2010. | #84 |
Nekad bio ddz
Expert
|
Nemam veze sa konkursom, samo sam pretražio androlib po ključnim rečima karakterističnim za Srbiju. Na konkurs je prijavljeno 225 ideja, ali pitanje je koliko je njih stiglo da pripremi upotrebljive aplikacije.
Converting dead links into hyperlinks since 1996. Poslednja izmena od Dušan Dželebdžić : 01. 02. 2010. u 23:32. |
02. 02. 2010. | #85 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
|
zaista, ima li neko HTC Tattoo (ja imam HTC Magic :P), verujem da je dosta nas dobilo obavestenje od VIPa da sa Tattoo-a nase aplikacije ne mogu da se pronadju na Marketu, jer nismo ubacili stirng u manifest.xml za podrsku "small" ekrana :P
sada je i to sredjeno, ali kako da znamo za sigurno da je sredjeno?!? :| jel' moze neko da asistira? ja sam guglao ko som, nisam uspeo da nadjem nista slicno nekom "tattoo android market search tool" :P nesto sto bi mi omogucilo da vidim koji telefon/ekran vidi kakav market.. kako ste vi to resili?? i btw, ja sam izbrojao oko 23 aplikacije sa kljucnom reci "serbian", ali nisam siguran da sve ispunjavaju uslove konkursa (neke su tu i od ranije), a neke su se cak i ponovile sa veoma slicnim idejama. fun! .. covece.. ko ce docekati 1. mart.. :P |
02. 02. 2010. | #86 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 20.08.2005
0 "Hvala" u 0 poruka
|
@dootzky: Evo ja asistiram. Ukucao sam jutros "srpski", pa "kalendar", pa "praznici", pa "slave" i ne nalazi ništa na tattoo. Na hero nalazi i radi ok.
@nsavic: Isti problem kao dootzky, ne nalazim aplikaciju na marketu. Ako vam treba mogu da vam pošaljem xml koji radi to sa ekranima kako treba, a i inače sam raspoložen da vam testiram nešto na uređajima ako niste sigurni kako radi. Verovatno je dosta ljudi radilo razvoj na emulatoru, mi malobrojni smo imali sreću da nam firma sponzoriše telefone Btw, traženje po reči "serbian" nije najpouzdaniji metod, tako nikad nećete naći npr. "SuperLinijice", "donesi@android" ili "cepelin", a koje učestvuju na takmičenju poz, sasas |
02. 02. 2010. | #87 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
|
@sasas - Sale, hvala puno za dobrovoljno javljanje! ) ja imam HTC Magic, pa ako treba neko cross-testiranje, tu sam da uskocim.
ja cu veceras onda podici svoju "ispravljenu" verziju na market, to je valjda to, pa ti saljem mail sa tim infoom, pa mi ti blagovremeno javi da li je uspeo fix ili ne.. i jos jednom: hvala unapred za pomoc!! |
02. 02. 2010. | #88 |
Nekad bio ddz
Expert
|
Pa da, ali ako tražiš samo da bi zadovoljio sopstvenu znatiželju, i ne raspolažeš dodatnim informacijama, ne možeš da učiniš mnogo više od menjanja po padežima reči "srbija", "beograd", "izazov" & sl.
02. 02. 2010. | #89 |
novi član
Datum učlanjenja: 31.01.2010
1 "Hvala" u 1 poruci
|
Koliko sam je pogledao ima prilicno aplikacija negde oko pedesetak , sad pitanje je koliko je od ranije postojalo , a koliko je prijavljeno
|
02. 02. 2010. | #90 | |
novi član
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
Unapred hvala. Pozdrav, Nikola |
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Android Froyo | webgazda | Opušteno | 21 | 07. 09. 2010. 00:31 |
Android telefoni | DejanVesic | Web aplikacije, web servisi i software | 81 | 27. 04. 2010. 11:06 |