24. 02. 2006. | #1 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 22.06.2005
Hvala: 14
30 "Hvala" u 19 poruka
|
Ko priznaje ... :) (sajt fest-a)
Motao sam se malo po sajtu festa kad gle ima i forum ...
Kad ono tamo topic sa naslovom : Komplikovan sajt Nakon upucenih kritika webmaster je vrlo "profesionalno" odgovorio : Citat:
Kako se vama cini ovogodisnji festov sajt ? P.s. Ceo topic mozete procitati na : http://fest.org.yu/forum/viewtopic.p...er=asc&start=0 |
|
25. 02. 2006. | #2 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
|
I ja sam juce bio na tom sajtu i zakljucio da je usability los jer sam jedva nasao ono sto me interesovalo, te sam otisao glavom bez obzira.
Sad kada vidim ovu temu na njihovom forumu, jasno mi je o cemu se radi. Izgleda da su webmasteri malkice propotentni, a to povlaci i diskutabilnu strucnost. Uopste mi se ne svidja kako reaguju na kritiku. Cak i da su pravu, onakvi odgovori nisu nacin.
25. 02. 2006. | #3 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
sajt je nepregledan, a linkovi na dnevni program (sto je najvaznija stvar na celom sajtu) ponekad rade, a ponekad (zapravo veci deo vremena) vrate link na trenutnu stranu (/2006/#) gde naravno programa nema...kompletan program moze da se skine na linku koji je minijaturan na samom dnu stranice i to samo kao PDF fajl koji nije text, nego ****in' slika (ne radi text-search, pa ako te zanima kad je taj i taj film sledi skrolovanje dok medju gomilom sitnog texta ne nadjes ono sto ti treba, a onda prepisivanje datuma na papiric, jer nema sanse za copy-paste...)... to je ono sto sam primetio od gresaka, jer sam istog cas ugasio prozor, a iskreno mislim da necu ni na fest da idem jer me mrzi da pretrazujem njihov nesuvisli repertoar...
Tako da, ako im je do sad, kako kazu "ime bilo poznato u krugovima vezanim za ovaj posao", sad ce tek da bude poznato... ne znam preko kojih veza su dosli do tako jakog posla, ali su ga posteno uje**li...
25. 02. 2006. | #4 |
Goran Radulović
Professional
|
Sajt je krsh.
Dodjes na sajt i narednih 5 sekundi ochi ti lete i ne mogu da se fokusiraju ni na sta. Lik bi trebao malo da procita koji teks o eyetracking-u.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Web Fest 2009. | Ivan Minic | IT događaji | 149 | 10. 12. 2009. 03:27 |
Webby nas ne priznaje | Miloje Sekulic | Web site, dizajn i multimedia | 11 | 28. 09. 2006. 01:35 |