e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
24. 04. 2008. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ken Lee World
Sećate se bugarskog idola, Valentine i čuvene pesme Ken Lee, tulubu-dubu-dachoo ? Ta žena preti da pomrači slavu čak i Maraji Keri, svuda je na netu, a vidim postoji i "Ken Lee World" www.kenleeworld.com
24. 04. 2008. | #2 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Internet pati od ozbilnog ADD-a. Još mesec dva dok ljudi ne nađu nešto novo i kraj...
24. 04. 2008. | #3 |
Nekad bio ddz
Expert
|
Ali do tada vlasnik sajta može da računa na fine AdWords prihode, na račun tuđe slave.
|
24. 04. 2008. | #4 |
expert
Grand Master
|
Off Topic: nije ona postala idol, izbacili su je samo tako gledao sam na youtube kako neki japanci (kinezi???) pevaju njenu verziju i onda rekoh sebi - ovo nije normalno zatim kako maraja keri slusa ovo njeno u nekom show-u maraja sad sigurno misli da ovde tako govorimo inace, ima ona sajtove odavno (jeste da su na bugarskom) i samo mogu da kazem autorima - srecno s adsensom a ovoj devojci ... prvi put kad sam video na vbox ("bugarski" youtube) ovo: 'auuu, sad ce cela bugarska da joj se smeje' pogresio sam njen talenat je mnogo veci |
24. 04. 2008. | #5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
To je ono što mene uvek zbuni, taman pomislim da sam počeo da shvatam kako sve funkcioniše, pojavi se neko koga bi u normalnim uslovima oterali sa žurke da počne onako da lupeta, i napravi globani fenomen. Gledao sam i neki interview sa njom, izgleda da je čak i jedna jako ozbiljna izdavačka kuća iz UK kontaktirala (nisu rekli šta su se tačno dogovorili)... samo još fali da joj štancuju albume
Kakav je ovo grozan uspeh (u najboljem smislu) youtube i interneta, svi bi trebali malo da se zamisle...
24. 04. 2008. | #6 |
Vaš internet susjed
Certified
|
Čak je i na wikipediji dobila stranicu. http://en.wikipedia.org/wiki/Ken_Lee_(song)
A kenleeworld.com teško da će zaraditi i pivu mjesečno.
[size="1"]Susjed.com - [url=http://tv.susjed.com/]Internet televizija Internet radio Poslednja izmena od bluesman : 24. 04. 2008. u 13:48. Razlog: Ispravljen url |
24. 04. 2008. | #7 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
internet je došao i u naše selo ... ono klinci na ulici pevaju ken-lee ...
odo u šumu i menjam profesiju
24. 04. 2008. | #8 |
expert
Master
|
Pevaju i ovde po ofisu, haos...moracu da nabavim cepove za usi
|
24. 04. 2008. | #9 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
|
|
24. 04. 2008. | #10 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
hahaha, hoćeš i ti da zapevaš?
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Know your world? | Milos Vukotic | Opušteno | 9 | 18. 02. 2008. 13:01 |
The Worst Hacker in The World | dinke | Opušteno | 14 | 20. 09. 2006. 06:56 |
World Cup Germany 2006 | bluesman | Opušteno | 296 | 20. 07. 2006. 22:01 |
>>>> World Jump Day Reminder >>>> | xippi | Opušteno | 4 | 19. 07. 2006. 16:00 |