Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
22. 11. 2007. | #1 | |
emperor Selassie
Grand Master
|
USB flash autorun
DakleM, pitanje je jednostavno, ali ne znam koliko je rešenje problema jednostavno: Kako napraviti autorun sa USB flash-a. Pretraživao sam internet i znam da je ovo moguće uraditi, samo ne znam kako. Evo šta MS kaže za to:
http://www.microsoft.com/whdc/device...ge/usbfaq.mspx Citat:
|
|
22. 11. 2007. | #2 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
|
Nekoliko prijatelja mi se zalilo da im se pojavio virus na racunaru, a da ne koriste Internet. Zajednicko je bilo za sve sto su selili podatke izmedju kuce i posla preko USB flash diska. Kod svakog od njih se nalazio jedan Autorun.inf i prateci .exe virus.
Odgovor je: DA, mozes da stavis samo Autorun.inf na disk i to bi trebalo da sljaka (osim ako virus ne modifikuje nesto kod fleshke pa setuje doticne bitove). |
22. 11. 2007. | #3 |
emperor Selassie
Grand Master
|
Kod mene to ne radi :/ Imam Kingston Datatraveler (1 gb)
Mada, čuo sam da postoje i usb flash memorije kod kojih je po defaultu taj bit promenjen na 0 tako da kod nekih fleš memorija ovo zaista šljaka, ali ja sam mislio da modifikujem svoju memoriju tako da može i na njoj to da radi, odnosno da mogu bilo koju memoriju tako da modifikujem |
22. 11. 2007. | #4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
jesi siguran da nisi kod sebe ubio autorun kao opciju ?
22. 11. 2007. | #5 |
emperor Selassie
Grand Master
|
Pa da... kad "bocnem" flash, on izbaci ono scanning blabla, pa onda ako ima dosta muzičkih fajlova on mi ponudi da ih pusti u Winampu itd... ali mi iskulira uputstva iz autorun.inf fajla
|
22. 11. 2007. | #6 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
|
|
22. 11. 2007. | #7 |
emperor Selassie
Grand Master
|
Mora da se klikne na OK, ali vrši posao. Hvala puno
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Spas za virus (Autorun) na USB flesh drive | metaphysic | Opušteno | 13 | 16. 04. 2010. 00:09 |
Flash | GuitarMan | Sva početnička pitanja | 10 | 24. 07. 2009. 19:51 |
autorun za cd | [nq] | Sva početnička pitanja | 8 | 14. 03. 2008. 12:56 |
Flash zez | MrSteel | Flash | 10 | 14. 09. 2007. 11:41 |
PHP & Flash | Vokic | Flash | 4 | 10. 04. 2006. 15:03 |