|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
18. 06. 2006. | #1 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
fali mi "Show Desktop Items" u windowsima ??
Gledam neke windows tips & tricks i nadjem jedan zgodan kako da se sakriju sve ikonice sa desktopa (posto mi je uvek haos na desktopu, a ne koristim ga, ovo mi je zazvucalo jako mudro). I tamo pise:
Citat:
Proverio sam na kod devojke na masini i na laptopu i postoji, ali kod mene je nema.. WTF, gde, kako i zasto je nestala ?? Jel ima neko ideju zasto meni fali ta opcija ? (a verovatno sam jedina osoba u svemiru koja je ikada pozelela da je zaista iskoristi ) Inace system je WinXP + SP2 + svi update-i... nije valjda M$ to ukinuo kao mogucnost u medjuvremenu ?
18. 06. 2006. | #2 |
Nekad bio ddz
Expert
|
Da li si se igrao sa TweakUIjem? Miriše mi na isključeni ActiveDesktop, znam da sam na 98ici čačkao nešto oko toga.
18. 06. 2006. | #3 |
profesionalac
Qualified
|
|
18. 06. 2006. | #4 |
Designer guy
Wrote a book
|
Skini Iconoid, on ti daje mnogo vise mogucnosti oko desktopa. Ja ga koristim, a desktop koristim za iste stvari kao i ti, tj. tu mi je sve sto mora ili da se uradi odmah, ili se nesto downloadovalo, ili se na to zaboravilo.
Podesio sam iconoid da sakrije ikonice posle 5 sec. idle timea na misu, a vracam ih klikom u prazno. Super stvarcica. |
18. 06. 2006. | #5 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
@dragan: uuu, Iconoid je majka, krecem da koristim njega...thanx man
18. 06. 2006. | #6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ja koristim već dugo Microangelo, osim što je fenomenalan za crtanje ikonica, ima i ove "alate" za transparentne ikone (OnDisplay) i razne druge munje, uključujući i mogućnost grupisanja ikona u library, čak i modul za animiranje ikona i kursora.
18. 06. 2006. | #7 |
Boban Karišik
Expert
|
Ja koristim blackbox shell za windows, i on mi "sklanja" ikone sa desktop-a
|
28. 06. 2006. | #8 | |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
uuuuuuu, ocu ja fluxbox shell na windowsu :P
citat sa iconoid sajta: Citat:
"It’s important to have goals when you pet. Otherwise you’re just rubbing another mammal for no reason." - Scott Adams Poslednja izmena od zextra : 28. 06. 2006. u 16:47. |
|
29. 06. 2006. | #9 |
majstor
Wrote a book
|
A ne kontam sto vam smetaju ikonice na desktopu? Ili nesto drugo ne kontam??
Mislim, desktop vidim samo kad minimizujem sve prozore, (Win+M, ili taster na mishu). Za pokretanje programa koristim veci Quick Menu koji mi je fakticki paralelno iznad task bar. |
29. 06. 2006. | #10 | |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
301 redirkecija "dinamickog" URLa na "dinamicki" URL | mb_sa | Regular expression i htaccess | 7 | 02. 07. 2008. 20:21 |
Karakteri "&" i "=" i XMLHttpRequest | Milos Vukotic | Regular expression i htaccess | 18 | 01. 10. 2007. 16:16 |
If IT really is a "profession", what is our "pro bono" contribution as IT pros? | oksite | e-Business | 26 | 12. 01. 2007. 12:18 |
"Telekom Slovenije" preuzeo "Blic.net" za 390.000 evra | Aleksandar Marković | Komunikacije | 2 | 23. 12. 2006. 15:23 |