Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
|
Alati teme | Način prikaza |
16. 02. 2008. | #1 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
SIP naplata ....
Zarad jednog internog projekta , interesuje me da li znate neki servis koji omogucuje naplatu poziva na neki broj .
Idealni slucaj bi bio da postoje dve opcije Neko zove recimo neki 0900 broj u nemackoj ( ili bilo kojoj zemlji koja je na GDP mapi )koji ti daje opciju da saljes taj poziv na softphone ili na land line Ako taj poziv , onog koji zove kosta 10 eura minut , da provajder uzima recimo do 20% ili sta je vec tu standard i eventualno cenu minuta dokle se salje taj poziv na landline ...
18. 02. 2008. | #2 |
slave to port 5060
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 30.10.2007
Hvala: 0
4 "Hvala" u 3 poruka
|
nisam baš razumeo šta tačno pokušavaš da uradiš, ali jer misliš na nešto kao Asterisk + www.asterisk2billing.org ?
|
19. 02. 2008. | #3 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Ne baš , ja tražim servis koji bi meni omogućio da nekom naplatim neko pričanje preko telefona ... kao recimo premium phone support ...
21. 02. 2008. | #4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Ovakav servis je nešto što meni završava posao ...
http://www.telequest.at/Pay-per-Call...acf4f16.0.html
26. 02. 2008. | #5 |
slave to port 5060
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 30.10.2007
Hvala: 0
4 "Hvala" u 3 poruka
|
nisam siguran da postoji neko univerzalno mesto gde možeš da imaš 0900 broj iz različitih zemalja da ide do tebe preko SIPa, možda samo pojedinačno iz raznih zemalja da se kupi takvi servisi i onda nekako šalju na centralnu lokaciju preko VOIP-a.
|
27. 02. 2008. | #6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Pa ja sam recimo video da neki koriste takve servise, generalno ima toga po ovim tv stanicama ala vidoviti milan , pa me samo zanima gde treba da se prijavim
09. 03. 2008. | #7 |
Moderator
Qualified
|
pa tako reci.
Telekom, koliko sam ja upoznat, pruza ovu uslugu u Srbiji. Onaj ko poziva - plati to na kraju meseca pref\ko TF racuna a ti (valjda) dobijes pare.
09. 03. 2008. | #8 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
da ali mi i treba za sto vise zemalja , za srbiju imam reseno ...
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
SMS naplata u EU | Ivan | Komunikacije | 3 | 05. 06. 2010. 21:23 |
SMS naplata na web site-u | glaspodrinja.com | e-Business | 45 | 18. 01. 2010. 21:55 |
Naplata u hrvatskoj, bih | NYCWalker | e-Business | 5 | 10. 01. 2009. 10:12 |
SMS naplata region | nixa | e-Business | 3 | 18. 12. 2007. 10:28 |
SMS naplata | Dejan Bizinger | e-Business | 57 | 08. 11. 2007. 16:27 |