|
Obaveštenja, predlozi i pitanja Sve što može biti važno u vezi foruma |
|
Alati teme | Način prikaza |
03. 07. 2007. | #1 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Brisanje poruka, kontekst diskusije i sve slicno
Dakle na temi (tema) izbrisan je moj odgovor na poruke koje su upucene ka meni. Ako je neko procenio da je moj odgovor bio uvredljiv, a nije procenio da su prethodni odgovori bili uvredljivi onda svaka vam cast.
Politika prema ovakvim stvarima je veoma selektivna... Ko god da je to uradio/radi, samo cu ti reci Hvala. |
03. 07. 2007. | #2 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Nema na čemu
03. 07. 2007. | #3 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Koliko vidim one nisu obrisane,samo za sada ne vidljive.
Morao bih da pročitam celu temu,pa da glumim sudiju falkonea
03. 07. 2007. | #4 |
majstor
Wrote a book
|
|
07. 10. 2007. | #5 |
novi član
Datum učlanjenja: 17.07.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
da ne otvaram novu temu
moze i ovde sinoc sam postovala ovde i pohvalila lep netcraft poziciju svog sajta post je nestao bez obrazlozenja zasto? u cemu je problem? zasto moj sajt nije dostojan da se pojavi ovde? nadam se da ce neko da mi odgovori a ne samo obrise post kao onaj prvo!@! |
07. 10. 2007. | #6 |
Nekad bio ddz
Expert
|
Nisam video poruku, ali samo da proverim:
1) Registrovao si se na forum pod ženskim nickom koji treba da asocira na adresu sajta 2) sa prvom porukom u stilu "Vidi što je dobar netcraft ranking za ovaj sajt", 3) a sajt ima lažne whois podatke, što je karakteristično za spamere, 4) i još se čudiš što je poruka obrisana? Dovoljno sam dugo ovde, da mogu da ti kažem da je bilo koja od prve tri tačke sasvim dovoljna za brisanje poruke. |
07. 10. 2007. | #7 |
novi član
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Drago mi je da mi se neko obratio ....
1)Ja sam Sanja vlasnica sajta koji je spomenut u samom nicku 2)Nisam se pojavila tipa Vidi sto sam dobra, vec sam zaista srecna sto sam postigla Tako nesto sa nule 3)lazni whis podaci su posledica MANIJAKA na netu koji su se docepali tih podataka i pravili mi probleme! 4)da imam pravo da se ljutim Jos neko obrazlozenje ili objasnjenje? |
07. 10. 2007. | #8 |
Nekad bio ddz
Expert
|
Ok, onda kao vlasnica sajta verovatno znaš osnove netiquettea, i kako određen community reaguje na ljude koji, čim se pojave, promovišu svoj sajt.
I ja sam srećan zbog tvog netcraft rankinga, ali takođe zbog nekih MANIJAKA (doduše, druge vrste), baš kao i moderatori, ni ja ne gledam blagonaklono na nove korisnike koji odmah hvale svoje sajtove. Suviše liči na spam, na koji je većina nas ovde izuzetno alergična. |
07. 10. 2007. | #9 |
novi član
0 "Hvala" u 0 poruka
|
da, htela sam da se ukljucim u razgovore ...
i ne vidim nista lose u tome sto sam zapocela od ove teme, jer je tema kako mi se cini i predvidjena za to. Iako sam novi clan ne vidim razloga da se na ovaj nacin ophodite prema meni i da me lazno optuzujete. Uostalo sve ovo sto sam napisala moze da se proveri. |
07. 10. 2007. | #10 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Draga "Sanjalice",
Moja malenkost ti je obrisala poruku, iz razloga koje ti je Dusan vec objasnio. Veoma smo srecni zbog tvog netcraft ranka (koji uzgred i nije neki), ali pominjanje istog u kontestu tvog sajta i to u tvojoj prvoj i jedinoj poruci na ovom forumu nije nista drugo do spam, stoga je tvoja poruka obrisana. Ako zelis da se hvalis postignutim, otvori tvoj sajt, Blog, pa slobodno postavljaj sta god zelis. I da, pre nego sto mi odgovoris da i ostali korisnici tu i tamo postavljaju sve i svasta, imaj u vidu da za razliku od tebe ti korisnici imaju stotine vrlo korisnih postova cime su doprineli da ovaj forum bude ono sto jeste. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Maksimalno dozvoljeno vreme za brisanje sopstvenih poruka? | Ilija Studen | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 9 | 08. 01. 2007. 10:00 |
[HITNO] MTBF za Sun v240, v440 ili nesto slicno.. | ivanhoe | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 2 | 26. 11. 2006. 12:52 |