Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
09. 02. 2010. | #11 |
Wanna-Be Entrepreneur
Certified
|
Ja bih ti preporucio Wordpress. Lagan je i fleksibilan a moze da radi kao ostali "glomazni" CMS-ovi.
Ako imas para kupi neki komercijalni CMS, ima ih dosta i vrede te pare. Na tebi je da odaberes koji. |
09. 02. 2010. | #12 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 04.02.2008
Hvala: 13
512 "Hvala" u 1 poruci
|
Uh...slatke muke...
Mislim da cu ipak da se odlucim za WP...ljudi i sa drugih foruma su mi preporucili WP zbog lakoce i dobre SEO optimizacije. Imam veliku zelju i da naucim Drupal, ali pravo da vam kazem nemam ni mnogo vremena da se "bakcem" sa tim. Sacekacu neka lepsa vremena (raspust) da sednem na miru i dobro prostudiram Drupal, posto znam programiranje u PHP-u, i mislim da mi to nece predstavljati problem. U svakom slucaju, hvala P.S. Da li mozete da mi preporucite negde dobre WP tutorijale |
09. 02. 2010. | #13 |
Mladen Milentijevic
Professional
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 43
21 "Hvala" u 21 poruka
|
@ivanhoe Wordpress vanila instalacija pravi 27 upita Wordpres ima mnogo plugina koji rade to sto pise da rade. Pre neki dan mi je provajder suspendovao sajt jer sam imao 1600 mysql queries . Jednostavan plugin koji je neki decak pisao a koji je koristan a ja bio lenj da vidim o cemu se radi. Maknem plugin ubacim tih par funkcija u temu i sve kako treba. 50 upita i jos instaliram wp-cash koji je jedan od najpopularnijih plugina.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Joomla + Drupal designer and developer | oksite | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 04. 10. 2007. 23:13 |
Drupal kickstart | ppavlovic | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 04. 08. 2007. 16:15 |
Meniji i Drupal | Dejan Bizinger | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 17. 04. 2006. 23:33 |