|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
21. 07. 2010. | #1 |
profesionalac
Qualified
|
Sajt mi nije dotupan, kako da vidim zbog čega
Zapravo je forum i to na adresi poljoinfo.com.
Domen je smešten kod firme dreamwebhosting.net i oni kažu da je kod njih sve redovno. A hostovan je kod kompanije Go daddy. Jednostavno mi se učitava početna strana, ali ostane bez ikakvog sadržaja kad se završi učitavanje. Gledao sam veći broj fajlova jer sam pomislio da je u pitanju in frame napad. Međutim sve je ok, bar po tom pitanju Ako je neko imao slično iskustvo ili zna neki alat za proveru, pošto već neko vreme se vrtim u mestu bez ikakvog značajnijeg rezultata.
Dozvolite nam pristup informacijama i slobodu odlučivanja Novii blog < > Poljoprivredni forum Poslednja izmena od novii : 21. 07. 2010. u 20:45. Razlog: Vidim da se naslov ne može menjati, a u njemu sam napravio mnji propust. |
21. 07. 2010. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Izgleda da ti umire apache?
Potrazi od hosting provajdera logove pa pogledaj sta se tu desava
21. 07. 2010. | #3 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
Proveri apache server logove (ako ih ima na godaddy?), a testa radi, napravi test.html fajl sa nekim tekstom u njemu, i vidi da li barem njega moze da ucita.
21. 07. 2010. | #4 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
|
Probaj da nadjes server status na hostu
|
21. 07. 2010. | #5 |
profesionalac
Qualified
|
Proba sa jednostavnom html stranicom je uspela. Inače je na istom hostingu još par sajtova i oni su svi dostupni.
21. 07. 2010. | #6 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
Pretpostavljam da ti sajt koristi php/mysql kombinaciju, pa bih u tom smeru usmerio potragu, gde se zakucava. Ipak je najbolje pogledati apache log, tu ce ti sve kasti
23. 07. 2010. | #7 |
profesionalac
Qualified
|
Problem oko nedostupnosti foruma je napravio mod Pretty URLs za SMF.Kad je sređen taj paket, forum je ponovo postao dotupan.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako najbolje monetizovati srpski traffic (i ex yu) a da to nije Adsense? | zoki | Marketing i SEO | 56 | 11. 03. 2010. 20:06 |
Kako razdrmati sajt :) | twix | Opušteno | 2 | 30. 08. 2009. 21:33 |
Kako otkriti kako je neko provalio u sajt | Aleksandar.Ilic | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 41 | 21. 03. 2008. 23:45 |
Ajd' sad da vas vidim... kako lechite stres??? | teknoledge | Opušteno | 22 | 08. 06. 2007. 21:31 |
[okruglo a nije nula] U jebote posle toliko godina, pa to je bluesmanov sajt :) | mungos | Opušteno | 4 | 14. 07. 2005. 22:20 |