Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
|
Alati teme | Način prikaza |
08. 12. 2006. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Prekid SMS servisa i objašnjenje
Upravo sam dobio zvanično objašnjenje zašto je došlo do prekida SMS servisa:
08/12/2006 Beograd VAŽNO OBAVEŠTENJE Poštovani klijenti, Ovim dopisom želimo i zvanično da vas obavestimo da je u noći između 6. i 7.12. došlo do teske havarije kod Telekoma izazvane krađom telekomunikacionih kablova (preko 1200 parica ukradeno). Tim postupkom prekinuta je i SMS komunikacija između Telekoma i naše firme, pa s tim u vezi onemogućen rad SMS servisa svih naših klijenata. Nadležna ekipa Telekoma Srbije je od juče na terenu i radi na otklanjanju problema. Kako nezvanično saznajemo, moguće je i da preko vikenda iz istog razloga neće proraditi SMS servisi, te vas molimo za strpljenje. Dakle, to samo u Srbiji može (redovno) da se dešava.
08. 12. 2006. | #2 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
|
Kome trebaju telefonske parice?!
|
08. 12. 2006. | #3 |
Domagoj Horvat
Expert
|
^ a cuj, nikad ne znas kad i za sta moze zatrebat. neka njih tu
08. 12. 2006. | #4 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
Ljudima koji prodaju bakar? Ako me ne vara moje znanje parice su pune bakra.
|
08. 12. 2006. | #5 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
|
Ja vidim nece da mi stignu uplate
A je l' oni skidaju uplate svakojako pa ceposle da azurriaju ili poruke uopste nisu obradjene?
08. 12. 2006. | #6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Prošli put su sve poruke bile na hold-u, pa su stigle dan kasnije kada je osposobljen servis.
Onaj put pre toga - ništa nije stiglo. A prvi put kada se desilo - stiglo je takođe sve, samo je bilo duplirano, i stiglo je u 3 posle ponoći, pa su se sutra mnogi besni javili zašto im šaljemo SMS tako kasno... kao jesam li ja normalan da im šaljem sms u 3 ujutro... nisu vredela nikakva objašnjenja. Dakle, kao i sve u Srbiji: mož' da bidne ali ne mora da znači.... Opet, ja nešto ne kapiram tu tehnologiju, kakve veze imaju parice sa mobilnom telefonijom i SMS-om?
08. 12. 2006. | #7 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
najludje od svega je sto nisu ukradeni bakarni kablovi (parice) nego je neko isekao i ukrao opticke kablove, sto zaista ne znam kome treba...
08. 12. 2006. | #8 |
expert
Expert
|
Pa, nikad ne znas za sta ce da zatreba, nek se nadje
Mali off: na 4-5km od moje kuce je sve minirano duz puta ka Tuzli, i ljetos je tik uz asfalt postavljena ograda sa bodljikavom zicom i natpisima "MINE!". Nije proslo mjesec dana, a neko je poskidao SVU zicu (par stotina metara, mozda i kilometar). Zamisli, stanes da se "olaksas" i... BUM, ode mas' u propas'. Al' neka, zatrebalo nekom da ogradi njivu... 'bes mine.
09. 12. 2006. | #9 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
|
Pa, mozes da iskoristis opticki kabl da si napravis ukras za dnevnu sobu.
|
09. 12. 2006. | #10 |
kockar
Qualified
|
A reci moj genijalni tajming....u cetvrtak je trebao da nam bude promenjen broj SMS servisa kako bi dobili isti broj za obe mreze. Uplatim offline kampanju za vikend i ..... ko me jebe kad u Srbiji pokusavam da planiram.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Embed sa video servisa | Marko Medojevic | Code snippets | 0 | 03. 04. 2010. 23:17 |
Akvizicija Blog.hr servisa | Goran Aničić | e-Business | 1 | 30. 05. 2007. 16:34 |
QA .Net 1.1 web servisa | raindog | Programiranje | 0 | 11. 05. 2007. 15:01 |
Najluđe objašnjenje nekog patterna | Ilija Studen | Programiranje | 2 | 05. 12. 2005. 14:27 |
.htaccess - prekid izvršenja rules | godza | Regular expression i htaccess | 10 | 30. 10. 2005. 13:02 |