Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
|
Alati teme | Način prikaza |
30. 09. 2009. | #1 |
Mister
Master
|
Ponuda za web sajt
Potrebna mi je ponuda za izradu web sajta za mesečni magazin. Sajt treba bude otprilike kao sajt Kurir-a, Nin-a, Politike... Pored toga mora da ima komentare članaka i naplatu mesečne pretplate na web izdanje i naplatu čitanja kompletnog članka.
01. 10. 2009. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Ovo je oglas za projekat.Ne diskusija o istom.
Svi komentari ne vezani za temu su uklonjeni.
02. 10. 2009. | #3 |
Mister
Master
|
Samo da dodam nešto na oglas. Dobio sam nekoliko ponuda za Joomla CMS, Word Press, etc... Ovaj posao je za mog klijenta koji želi CMS pisan samo za njega. Trenutno nemam vremena za to, pa ako neko želi neka ostavi mail pa ću ja poslati detaljno šta je potrebno.
07. 10. 2009. | #5 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
|
jel mogu da znam, kolika je okvirna cena za izradu takve CMS scripte
|
07. 10. 2009. | #6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Pa ja bih ti rekao bar otprilike, ali sada znam da više ništa ne znam.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Ponuda za posao | kickloop | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 02. 11. 2010. 01:48 |
Licitacije, jedinstvena ponuda itd. | Dejan Bizinger | e-Business | 26 | 25. 08. 2009. 19:03 |
Ponuda za ime domena | boccio | e-Business | 30 | 28. 05. 2006. 13:43 |
Opera cudan bag -> quirksmode sajt prebacuje strict mode sajt u quirks u drugom tabu | bojan_bozovic | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 0 | 12. 02. 2006. 13:42 |