|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
19. 08. 2010. | #1 |
profesionalac
Qualified
|
Sporo mi se učitava SMF forum na GoDaddy hostingu
Poljoprivredni forum koji se nalazi na hostingu kod firme GoDaddy ima katastrofalno vreme učitavanja. Problem nastaje kod dela kad treba da stigne First byte. Sa ovim se nisam do sada susretao, ali ako neko ima iskustva u vezi ovoga bi ubrzalo rešenje problema.
Ili bar neki predlog na šta da obratim pažnju. Ispod su linovi do rezultata testiranja, da vidite o cemu je rec otprilike. http://tools.pingdom.com/default.asp...%2f&id=2790029 http://www.webpagetest.org/result/10...7MG/1/details/
19. 08. 2010. | #2 | |
novi član
Na probnom radu
|
Jedno vreme kada sam koristio UniWebHosting, SMF mi je bio spor, pa na njihovom sajtu evo sta sam tad nasao i primenio... Mozda i tebi pomogne...
Citat:
|
|
19. 08. 2010. | #3 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Koliko vidim nije samo u pitanju SMF...i ostali domeni (bajeonline.net ; novii.bajeonline net ) imaju isti problem. Malo mi je nejasna ta struktura , ima tu Joomle, WP, SMF...ping ne prolazi...
Da li je pre bilo sve u redu ili se to desava od nedavno?
19. 08. 2010. | #4 |
profesionalac
Qualified
|
To se sve desava od nedavno, javlja grešku 500 povremeno.
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request @ fanagoria Kad sam ovo odradio prijavljivao je gresku 503 često.
20. 08. 2010. | #5 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 14.07.2010
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
|
1000 puta sam rekao, GoDaddy je dobar za domene - ne za host...
|
"Hvala" aleksej za poruku: |
20. 08. 2010. | #6 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Mozes li malo objasniti gde si instalirao SMF(domen), imas li redirekcije, koliko baza imas i da li ti se problem javio "iz cista mira" ili si ubacivao neku skriptu, nesto menjao pa da se javio problem...???
20. 08. 2010. | #7 |
profesionalac
Qualified
|
Evo sad radi bez problema, a povremeno nikako da se sabere. Znači išao sam unazad i brisao sve što sam instalirao u poslednje vreme, to nije pomoglo. Problem se javlja "iz čista mira ", ne mogu da uhvatim okidač koji aktivira sporo učitavanje.
21. 08. 2010. | #8 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
|
Milion stranica, jedan server, veća zarada.
I ja sam se peglao 100x, čak su mi u par navrata rekli da optimizujem querye u MyBB forumu, inače će da ugase account zbog Box under heavy load. Selidba. Inače problem je SQL server. |
21. 08. 2010. | #9 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Off Topic: Problem je sto je vecina foruma jako lose napisana, al ajd da ne hejtujem...
22. 08. 2010. | #10 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
|
Error 500 je tako cesta za Godaddy hosting - za bilo sta iole zahtevnije kao sto je Magento ili SMF ili sta ti ja znam - prosto zaobidjite Godady.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Slow living - sporo je lepo | Milija Veljovic | Opušteno | 20 | 31. 08. 2008. 19:46 |
Sporo mi učitava stranu pri kombinaciji .httacesa i include funkcije | Deki80 | Sva početnička pitanja | 2 | 10. 02. 2008. 05:00 |
Sporo učitavanje dinamički generisanog javascripta | jablan | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 9 | 07. 08. 2007. 13:29 |
Sporo usluživanje zahteva... | Ilija Studen | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 27 | 02. 04. 2007. 21:26 |