|
Obaveštenja, predlozi i pitanja Sve što može biti važno u vezi foruma |
|
Alati teme | Način prikaza |
09. 06. 2005. | #1 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Predlog kategorije - Predstavite se...
Posto vidim da trenutno nema ta kategorija a ovo je mesto za predloge, moj predlog je da se postavi kategorija Predstavite se... gde bi novi clanovi napisali nesto o sebi, cime se bave a ostali pozeleli dobrodoslicu.
To je uobicajena kategorija na poznatim svetskim forumima ovog tipa kao WebmasterWorld.com ali u domacim okvirima nisam naisao na slicno. Mislim da je to bitno za jedan community sajt.
09. 06. 2005. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Dobra ideja,razmotricemo ali ipak tu bi morali da stavimo i neke limite,mozda napravimo podforum Predstavljanje koji bi bio pod Opusteno .... .
Videcemo
10. 06. 2005. | #3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Sorry, ali ja ne vidim pravu svrhu toga.
Predstavljanje možete uraditi na nekoliko načina: - u svom porfilu, popunjavanjem polja - pisanjem kvalitetnih postova - možda i najbolji način Jednostavno, ne pretendujemo da budemo neki e-lance gde bi ljudi slali svoje CV... stvarno ne vidim dobar razlog za to. Da li možete malo detaljnije da obrazložite razloge za takav forum?
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
WP plugin - Kreiranje posebnog RSS feeda za odredjene kategorije | Deki80 | Sva početnička pitanja | 2 | 27. 03. 2008. 17:25 |
Kategorije... | nEdImT | Sva početnička pitanja | 6 | 13. 02. 2008. 15:55 |
(Smarty) Problem - kategorije, forumi | Kenny | PHP | 3 | 16. 01. 2007. 21:13 |
Predlozi za kategorije nagrada | bluesman | Award | 56 | 02. 12. 2006. 13:58 |
Po 1 najnovija iz svake kategorije | bluesman | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 14 | 03. 08. 2006. 11:34 |