10. 04. 2011. | #1 |
Душан Бошкић
Qualified
|
Окупљање љубитеља Firefox-а
Firefox, најбољи светски претраживач у који су више од 400 милиона људи широм света, инжењера, програмера и дизајнера уложили свој труд, енергију, време, таленат и подршку биће представљен од стране Мозила заједница Србије у суботу 23. априла 2011. године у 17 часова на локацији Belgrade Office Park-а у ресторану Top Rest-а (Ђорђа Станојевића 14, Београд).
Одржаће се излагања о Firefox-y 4, раду и плановима Мозила Србија заједнице и заједнице у глобалу. Пријавите се http://www.meetup.com/Firefox/Mozilla-Srbija/ И Србија Мозилу има, дођите и упознајте нас.
10. 04. 2011. | #2 |
Python Ambassador
Master
|
"Firefox, најбољи светски претраживач" - čuj skormnosti.
Ako ja (bacite pogled ulevo) ne tvrdim da je sada i za vjeki vjekova Python najbolji programski jezik za sve oblasti, potrebe i probleme - mogli biste da budete za nijansu skromniji, ako ne iskreniji.
10. 04. 2011. | #3 | |
Душан Бошкић
Qualified
|
Off Topic: Citat:
11. 04. 2011. | #4 |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
|
Слажем се са Петром Марићем. Шта је "најбоље" или "најгоре" је ствар личног укуса а не чињеница.
|
11. 04. 2011. | #5 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
^ a ja se slazem sa Dusanom...oni koriste samo reklamni slogan kao i svaki drugi brand koji tvrdi da je najbolji. Osim toga upucen je "ljubiteljima".
A da li je to istina nikada se nece saznati jer je to, kao sto kazes, "stvar licnog ukusa"
... Ej, živote, teško ovo jebote, mani me se živote, ti ga nabijem! Poslednja izmena od 3banchi : 11. 04. 2011. u 19:15. |
"Hvala" 3banchi za poruku: |
11. 04. 2011. | #6 |
Душан Бошкић
Qualified
|
Дођете и имате пиће од мене ако се сложимо да је Firefox један од бољих ...
11. 04. 2011. | #7 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
A jel ce biti tu neko kompetentan da mi objasni sta se desava sa FF i memorijom i da li postoje ikakvi planovi da se to popravi?
Ozbiljno pitam, ne podjebavam... Firebug je i dalje najbolji takav alat, ali FF je postao ne prase, nego nilski konj po upotrebi resursa, pa ako ce biti prisutan i neko ko ucestvuje ili zna nesto o razvoju, ja bih rado dosao... ako cem samo da pricamo o tome kako je mnogo slatka lisica na logou, onda da se ne cimam bezveze
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 11. 04. 2011. u 19:33. |
11. 04. 2011. | #8 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
@Dusan
Stvarno mi je zelja da dodjem, ali termin mi je problematican. Porodica, uskrsnji praznici...videcu kako to da uklopim. @Ivan Ne znam sta koristis od masine ali meni lepo radi na 2gb ram na Macu iako imam nekoliko ekstenzija koje ga najvise opterecuju - Firebug, Downloadhelper, Foxdie tema i sl. Na Win masinama sa istim ramom je drugacije...primeti se velika tromost iaku tu nemam te ekstenzije. Cenim da je tu u pitanju malo starija konfiguracija i stariji procesori.
11. 04. 2011. | #9 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
|
Kod mene na 3 Win masine radi bez problema, bar ja ne primecujem nista (pa onda nisam ni proveravao Task manager).
Jedna masina je cak malo starija (4 godine; i to sa Vistom), ali i tu radi OK. Dosta ljudi u poslednje vreme hvali Chrome bas po pitanju brzine, ja ne primecujem neku razliku u odnosu na FF 4.
11. 04. 2011. | #10 | |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Citat:
:P
|