16. 10. 2008. | #1 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
YouTube?!?! WTF?!?
Pozz,
jel zna neko od kada je ovo krenulo? [img=http://img252.imageshack.us/img252/6246/tubehc2.th.jpg]
16. 10. 2008. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Od pre neki dan
16. 10. 2008. | #3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
A koja je poenta toga? Sad će da mi odlučuju šta mogu i šta ne mogu da gledam? Šta je za mene a šta nije?
16. 10. 2008. | #4 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
nemam pojma... valjda hoce da uzmu vishe para... youtube postaje crap...
16. 10. 2008. | #5 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Jok. Ja sam to primjetio prije par mjeseci... Uglavnom se odnosi na muzicke spotove novije produkcije... Mislim da su "filmici" nedostupni u svim zemljama obiljezeni crvenom bojom u gornjem lijevom uglu... |
16. 10. 2008. | #6 |
novi klan
Professional
Datum učlanjenja: 03.02.2007
Hvala: 43
427 "Hvala" u 50 poruka
|
meni ta "za vas šugave nema" logika uopšte nema nikakvog smisla, i molio bih nekoga ko to razume da mi objasni.
Off Topic: pre nekog vremena mi se desilo da sam hteo da kupim neku muziku na juno.co.uk i da sam obavešten da pesma nije "available for your country"... naravno da sam otišao na soulseek i skinuo pesmu za dž.
16. 10. 2008. | #7 |
Webeloper
Professional
|
meni se je ovo jos letos desavalo a ne od pre neki dan. ima leka.
idi preko nekog free anonymous proxija, koji dok nadjes da oce da ide na YT i da podrzava i za tu zemlju se otelis, ali dobro uzimas samo one koji su iz USA.
17. 10. 2008. | #9 |
Webeloper
Professional
|
jel neko isprobao ovaj ili slicne programe ? Vidim da nije kao kada podesis proxy u jednom browseru pa ti ostali rade normalno a ovaj ti radi malko sporije ali anonimno. Ovde vidim da ti full protok changuje jer radi cak i za Skype ne samo unutar browsera.
Dakle moje pitanje je : negativne strane upotrebe ovog softvera ? sajt www.hulu.com je idealan onda ako ovo radi OK jer sam u usA gledao sve serije raznoraznih serija koje odavde nisu dozvoljene za gledanje !
17. 10. 2008. | #10 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
|
Zar nije pocelo od olimpijade, kada su youtube klipovi sa olimpijade ( zvanicni ) bili dostupni samo za afriku, tj u drzavama ciji mediji nisu odkupili prava za emitovanje...
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Youtube mi ti se klanjamo | Miloje Sekulic | Opušteno | 863 | 14. 10. 2013. 10:59 |
Youtube ili server? | Marko Medojevic | Sva početnička pitanja | 2 | 31. 12. 2007. 01:14 |
YouTube.com | MrSteel | Web aplikacije, web servisi i software | 6 | 09. 06. 2007. 00:09 |