Istine i zablude Sve što ste ikada želeli da znate o ... a niste smeli da pitate, ili niste imali koga da pitate ili vas je neki "znalac" opasno slagao :) |
|
Alati teme | Način prikaza |
30. 12. 2009. | #31 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Što se mene tiče nedostaje polje da im napišem šta im mislim o mamama i sestrama... Mada mogu i pretpostaviti...
|
30. 12. 2009. | #32 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 06.09.2007
Hvala: 21
11 "Hvala" u 11 poruka
|
Citat:
Na koliko sam mesta ostavio svoj broj mobilnog taj na googlu mi je totalno nebitan i pitanje je da li cu ga ispraviti ako promenim broj telefona. |
|
30. 12. 2009. | #33 | |
profesionalac
Professional
|
Citat:
Moj broj mobilnog ionako mogu da nadju u mom gmail-u negde. Takodje i browsing navike su im na dohvat ruke, obzirom da koristim njihov dns. Scary.
04. 01. 2010. | #34 |
član
Certified
|
Ova verifikacija je "stara" nekih 6 meseci.
Na kraju krajeva , veliki broj clanova FB-a je ostavio broj mobilnog da ne bi morao svaki put da upisuje slova sa captcha slike. |
04. 01. 2010. | #35 |
član
Certified
|
To sto jos nesto postoji jos negde ne znaci da je i jedno i drugo dobro.
FB je u startu bio Veliki Brat koji ne dozvoljava anonimnost. Ime i prezime, skola koju su zavrsio, gde radis, broj telefona u profilu, adresa. Sve na izvol'te GMail je nekada vazio za account koji je mogao svako da otvori ne ostavljajuci nikakve podatke o sebi (osim IP adrese). |
07. 01. 2010. | #36 |
član
Certified
|
A ovo?
Skeneri na aerodromima:
The scanner uses a low energy X-ray to reveal any objects, metal or otherwise, under a person's clothing, including body features. Bicemo skenirani x zracima koji ostecuju DNK. |
07. 01. 2010. | #37 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
^ bombe su jos losije po DNK
07. 01. 2010. | #38 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Future scenario:
Sledeci korak...teroristi gutaju bombe ili ih guraju u debelo crevo! Security odgovor...The scanner uses a strong energy X-ray to reveal any objects, metal or otherwise, under a person's body, including organs features. RTG specijalisti sirom sveta dobijaju otkaze po bolnicama i zaposljavaju se po aerodromima, podzemnim zeleznicama...
18. 02. 2010. | #39 |
novi član
Datum učlanjenja: 08.02.2010
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
future scenario: hollywood dwells into underground economy by developing custom x-ray immune fat suits
sto se tice google inc. odnosno privatnosti... ako polazimo od toga da je privatnost integralna dimenzija drustva koja u sustini omogucava suverenitet licnosti, onda je svakako zabrinjavajuca bilo kakva premisa gde se masivni data mining poravnava sa svakidasnjicom (neverovatno dobro stivo...sa socijalne, pravne i filozofske tacke gledista: http://papers.ssrn.com/sol3/papers.c...ract_id=998565) sto se google inc. tice, tek nedavno (od kako se eric schmidt javno otvorio oko ideologije njegove kompanije) sam uopste poceo da razmatram siru sliku njihovih proizvoda, na koje sam uzgred budi receno - opasno navucen... ne treba biti genije da bi se spojile tacke kada se razmislja o google misiji... propagiranje slobode (licnih) informacija uz istovremeno sticenje poslovnih tajni moze da znaci samo jedno i nista drugo - profit nemam nista protiv profita, ali znajuci da uz vecu kolicinu javno dostupnih licnih informacija ide i veci rizik (koji se ne zaustavlja na citanju mejlova kineskih aktivista), postavlja se pitanje: ko, kada i kako odlucuje da koristi moje licne informacije koje ja jednostavno ne bih zeleo da se koriste? Poslednja izmena od f00gazzi : 18. 02. 2010. u 06:13. |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Sta mislite o Sinergiji? | dedamunila | Linkovi | 15 | 08. 10. 2010. 21:36 |
phpBB3 view new posts - previse stranica | ljtruba | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 27. 05. 2008. 17:50 |
Sta mislite o UrlTrends? | Pedja | Marketing i SEO | 5 | 05. 04. 2006. 14:14 |
Šta mislite o jednom ovakvom hibridu? | Ilija Studen | Planiranje i usability | 13 | 16. 03. 2006. 10:28 |