|
Istine i zablude Sve što ste ikada želeli da znate o ... a niste smeli da pitate, ili niste imali koga da pitate ili vas je neki "znalac" opasno slagao :) |
|
Alati teme | Način prikaza |
04. 09. 2008. | #1 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 04.09.2008
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Sta vam mogu kada kupite slican Domen
Kupio sam par domena koji lice na domen plazacenters.rs i nakon nekoliko dana sam dobio poziv od Plaze iz Beograda. U prvom pozivu su mi pretili da ce me tuziti, a u drugom mi rekli da ce mi poslati email da im se javim sa ponudom za ustupanje domena.
Treba mi savet sta mogu da ocekujem od njih, da li mogu da me tuze i kako da se postavim prema njihovim pretnjama. Hvala svima na odgovoru |
04. 09. 2008. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
trazi sve ispod 1500 eura , toliko je valjda arbitraza .... mada javice se neko mudriji u tom polju vec
04. 09. 2008. | #3 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Sve zavisi koliko lice domeni, a po poruci izgleda da jako lice.
Iskustvo iz SAD: ukoliko ti posaljes ponudu, na sudu se moze smatrati da si sa namjerom registrovao te domene da bi izvukao novac od vlasnika tog drugog domena, sto ti nece biti olaksavajuca stvar. Jednostavno, mozes da tvrdis da ti nisi imao namjeru da prodajes te domene vec da si ih uzeo za sopstvenu upotrebu. Ukoliko oni zele, mogu ti poslati ponudu o kojoj bi ti onda razmislio. |
"Hvala" zira za poruku: |
04. 09. 2008. | #4 | |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
O ovom pitanju bi bilo najbolje kada bi se nasi drugari iz rnids-a izjasnili sa jednim besplatnim savetom
Da sam na tvom mestu nikako ne bih slao ponudu. Jednostavno reci im: Citat:
|
|
"Hvala" cvele za poruku: |
04. 09. 2008. | #5 |
novi član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Evo sta mi kaze gospodja iz Plaze
The only one which I care about is the kragujevacplaza.com the others are not my name so I am not bothered nor do I have any right over them. Please give me the true value for kragujevacplaza.com please note for this I have a trademark so either way I can make problems for you so I expect the price to be fair for the one year you have validity Poslednja izmena od mihailo : 04. 09. 2008. u 13:16. |
04. 09. 2008. | #6 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Trademark na kragujevacplaza nema sigurno. Moze da ima na Plaza, ali to je cak manje od 40% domena.
Moj savet ti je da poslusas niksu i da lupis nesto manje od cene arbitraze, koja je 1500eu... i veliko je pitanje da li bi im se na kraju isplatila. Usput, kragujevacplaza.com moze glatko da prodje kao domen za fan klub neke kragujevacke plaze na reci... |
04. 09. 2008. | #7 |
novi član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
LINK ka podatku da je registrovan zig kragujevacplaza u srbiji. http://www.yupat.gov.yu/sr/home/distinctivesigns2.html
ali ne znam da li ima veze sa .com domenom pozdrav |
04. 09. 2008. | #8 |
emperor Selassie
Grand Master
|
Poslušaj cveleta i reci imaš u planu projekat za taj domen koji će propasti ukoliko im ga ustupiš, te da ćeš im isti ustupiti ako su spremni da plate nadoknadu za unapred propao projekat, koja iznosi svega 1499 € (dobro, šalim se za cenu, možeš i malo više da smanjiš cifru).
|
04. 09. 2008. | #9 | ||
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
Citat:
Uuu, mislim da sad nema sanse da zadrzi domen. Citat:
Năo quero mais seguir um só caminho Poslednja izmena od MorenoArdohain : 04. 09. 2008. u 14:07. Razlog: explanation |
||
04. 09. 2008. | #10 |
novi član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Hvala vam svima na misljenju. Nasao sam i sajt gde mogu da proverim da li je ime medjunarodno registrovano ime/zig. http://www.wipo.int/ipdl/en/search/m...rch-struct.jsp
I nisam ih nasao nigde. Postoje registrovani, JAGGER, Total TV, ... ali Plaze nema. Ma ne mogu da se bakcem vise dacu im za neku sitnu kintu i necu da se bavim vise ovim stvarima :-) Nemam ja ni znanje ni zivce za to. Ako nekoga zanima u vezi zigova evo link http://www.yupat.sv.gov.yu/sr/pdf/ka...stvara_zig.pdf |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Content slider slican ovom | Mitrović Srđan | Sva početnička pitanja | 5 | 03. 06. 2010. 03:40 |
Any Colour You Like vs Da li je moguće... | mungos | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 9 | 09. 07. 2007. 16:09 |
Ne mogu da izdržim... | chegevara | Opušteno | 3 | 05. 03. 2007. 02:10 |