|
Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
10. 09. 2005. | #1 |
programer
Na probnom radu
|
Vaše mišljenje o ovom dizajnu - PC Practic
www.pcpractic.co.yu
Sajt je sveže redizajniran, akcenat je više bio na programerskom delu (nove kategorija proizvoda, novi CMS...) ali me prvenstveno zanimaju vaši utisci o novom dizajnu. |
11. 09. 2005. | #2 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
Pa moglo je i bolje, dosta bolje.
Sve mi je nekako "ravno i bez filinga" Daj malo neki gradijent, nesto savij. I one senke malo smanji. Evo komentar na brzaka. poz
11. 09. 2005. | #3 | |
novi član
Datum učlanjenja: 11.09.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Re: Vaše mišljenje o ovom dizajnu
Citat:
E sad... Sto se tice onoga "moglo je i bolje" - naravno, uvek moze bolje! Osnovni razlog zasto smo (mi=toxonics i ja) ovde ostavili link je zato sto i ocekujemo korisne komentare. Prvo - sajt je zavrsen, znaci nazalost nema bas puno mesta za menjanje. A naravno da bi bilo stvari koje treba promeniti. Pre svega, posle [nq]-ovog komentara sam jos jednom pogledao sajt i odmah znao kako je trebalo da izgledaju boxovi sa proizvodima. Sad, sta je tu je. Ucim na greskama, naravno. Drugo, sajt ni nije zamisljen da izgleda fenomenalno. Kao sto je toxonics rekao, veci deo posla je bio CMS, i generalno programiranje. Zahteva je bilo mnogo i kod takvih stvari nekad i napravis kompromis. U tom trenutku, najbolji e-commerce sajt koji smo umeli da napravimo (a to se, jel, od nas trazilo) je ovo sto vam dajemo da osudite... Ne samo zbog tog samog sajta, nego i zbog slicnih zahteva kojih ce, pretpostavljam, biti ubuduce. [nq], sto se velicine senki tice - to je jedna od stvari na kojoj smo se dosta zadrzali i probali najrazlicitije kombinacije. Ovo nam se ucinilo kao najpogodnije, ni preveliko ni premalo. Sa manjom senkom nekako je sve delovalo dosta mrtvije, veca naravno nije dolazila u obzir. Ako jednog dana ikako uspemo da senka izgleda lepse, a da ne bude bas tolika kolika je sad - definitivno cemo je promeniti! pozdrav, StarGazer |
|
11. 09. 2005. | #4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Sorry, ali ja uopšte ne razumem ovu temu. "Prvenstveno me interesuju utisci o dizajnu" a onda komentar da i nije dizajn ono na šta ste prvenstveno obraćali pažnju. Ne razumem zašto ste onda postovali ovo za review?
11. 09. 2005. | #5 |
programer
Na probnom radu
|
bluesman: ne bih baš rekao da nismo obraćali pažnju na dizajn. Pokušaću bolje da objasnim ono što sam mislio. Rok za izradu je tokom projekta skraćen a pošto je programerski deo u velikoj meri bio završen jedino je dizajn mogao da pretrpi neke uštede. Postovali smo za review kako bi ipak čuli vaše mišljenje i koliko je to moguće unapredili sajt. Naravno kompletan redizajn sada nije moguć ali je svaka konstruktivna kritika dobrodošla.
Hvala Miloš |
11. 09. 2005. | #6 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Samo kratak kometar:
- Glavna navigacija je suviše povičena i neupadljiva - Leva navigacija mi se ne sviđa jer mi se čini kao da su stavke loše grupisane - Ceo sajt je flat, samo su proizvodi "izdignuti" - Senke su definitivno mogle biti diskretnije I jedna jako bitna stvar: ako ću vam dati 1000 + kusur eura za računar očekujem da znam ko ste. Na sajtu nema informacija o samoj firmi (ili ih ja ne vidim). Ako vam je cilj bio da akcenat stavite na same proizvode onda OK pošto ste u tome uspeli. Stranica izgleda kao proizvodi + "ono okolo".
11. 09. 2005. | #7 |
novi član
0 "Hvala" u 0 poruka
|
@Ilija:
1. da li mislis da bi bilo dovoljno da se font u glavnom meniju samo malo poveca da bi bio upadljiviji? 2. ne shvatam bas zasto mislis da su stavke lose grupisane, ako mozes napisi malo detaljnije kako mislis da bi trebalo da ide grupisanje? 3. sto se tice toga da je ceo sajt flat... sam si napisao, akcenat i jeste pre svega na proizvodima 4. za senke sam odgovorio, samo da dodam da je to verovatno i stvar ukusa, jer meni (ovako objektivnom ) izgledaju OK 5. sta znaci da nema informacija o firmi? tu je kontakt, u njemu je sve sto inace ide na jednu takvu stranu + ostalo je da napravimo na toj strani malu "galeriju" slika iz BG i NS radnje da se vidi da firma ne posluje iz necije kuhinje (cim dobijemo slike iz radnji). Ili si mozda mislio na informacije tipa "bavimo se tim-i-tim, poslujemo od tad-i-tad..."? Pozdrav, StarGazer |
12. 09. 2005. | #8 | |||
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Citat:
Citat:
Citat:
14. 09. 2005. | #9 | ||
novi član
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
Citat:
Da, naravno, mislim da ne bi bilo u redu da se ne zahvalim svima koji su (do sad) ucestvovali u ovoj diskusiji. Iskreno, u pocetku sam bio skeptican prema tome da postavimo sajt pred "sud javnosti", ali drago mi je da vidim da ovde ima vrlo konstruktivnih ljudi spremnih da pomognu. Pozdrav, StarGazer |
||
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Naplata Adsense - vaše uplate su trenutno zadržane! | ljtruba | Sva početnička pitanja | 8 | 07. 09. 2010. 12:03 |
Content slider slican ovom | Mitrović Srđan | Sva početnička pitanja | 5 | 03. 06. 2010. 03:40 |
Pocetnicko - Devojka u web dizajnu | Natasha | Sva početnička pitanja | 14 | 13. 06. 2008. 12:07 |
U ovom forumu... | bluesman | Istine i zablude | 5 | 13. 02. 2008. 16:01 |
Sta mislite o dizajnu ove vizit-karte? :) | shoba | Opušteno | 1 | 23. 08. 2005. 23:51 |