|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
07. 12. 2005. | #1 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Biznisblog | elektronsko poslovanje, interfejs dizajn i onlajn brending
Upravo su me prije par minuta prijatno iznenadili komentari na mom novom projektu, koji je još uvijek trebao da bude u beta fazi bar još jednu nedelju, odnosno do danas ga je vidjelo i recenziralo jako malo ljudi. Šta je tu je, Goran Aničić je objavio post čime je sajt lansiran u cyber orbitu :-)
Radi se o sajtu Biznisblog (www.biznisblog.com), a za ljude sa DPT-a evo i manjeg izvoda iz Press Release: Citat:
|
|
07. 12. 2005. | #2 |
Moderator
Wrote a book
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Sad sam posetio tvoj blog. Moje pohvale, samo tako nastavi.
07. 12. 2005. | #3 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 12
29 "Hvala" u 11 poruka
|
Takođe želim da pohvalim, samo napred!
|
08. 12. 2005. | #4 |
web dude
Grand Master
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
Odlicno ! Zaista odlicno, Sve sam procitao ( skoro ) , samo napred !
08. 12. 2005. | #5 |
Igor Marinović
Expert
|
Odlično! Čestitam. Sveže, kvalitetno, profesionalno. Želim ti da istraješ u svakodnevnom pisanju novih informacija.
Kada će biti RSS, i da li će ga biti za svaku sekciju, i eventualno komentare? |
08. 12. 2005. | #6 |
Designer guy
Wrote a book
|
imas RSS na http://biznisblog.com/index.php?rss=1
nadam se da nije problem sto postavljam javno, izvinjavam se mungosu unapred ako gresim dusu |
08. 12. 2005. | #7 |
Igor Marinović
Expert
|
Odlicno, hvala. Da li ce mozda biti RSS za sekcije sa desne strane, ili za komentare? Znam da nije bas uobicajeno, ali mislim da moze biti korisno.
|
08. 12. 2005. | #8 | |
Knowledge base
Wrote a book
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Hvala na pozitivnim komentarima :-)
Citat:
Jutros zorom je postavljena RSS/Atom podrška, za sada samo za tekstove na blogu (zbog čitalaca koji ne dolaze prvenstveno iz blogosfere koristim mjesto "unos", tj. "entry" termin - "tekst"). Ukratko tokom vikenda treba da prorade tri sekcije sa tematskim unosima u okviru sajta (e-poslovanje, dizajn i brending), za svaku sekciju je planirana i pojedinačna RSS/Atom podrška. Takođe linkovi sa desne strane, tzv. 31Links (sad ću tablu da okačim ispod, da ljudi znaju o čemu se radi) dobiće isto svoju RSS/Atom podršku. Faktički ukupno je planirano 5 izvora za preuzimanje sadržaja. |
|
08. 12. 2005. | #9 |
Designer guy
Wrote a book
|
Moj savet ti je samo da promeniš način kako TXP uslužuje RSS feed, tj. po defaultu ga uslužuje kao "application/rss+xlm" a korisnici su više ipak navikli na "text/xml", pa se malo ljudi pogube kada im iskoči prozor da downloaduju feed.
|
08. 12. 2005. | #10 |
expert
Expert
|
nekoliko linkova iz "riznice" i "resursa" ne radi:
HTML kôd:
<a href="E magazin">e magazin</a> <a href="Naslovi.net">Naslovi.net</a> <a href="Svakodnevnica">Svakodnevnica</a> <a href="www.fastcompany.com/">Fast Company</a>
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Stipendija za elektronsko poslovanje | brana | Linkovi | 4 | 27. 08. 2007. 13:14 |
interfejs dizajn clanak - Uncanny Valley of UI design | ivanhoe | Linkovi | 2 | 23. 05. 2007. 10:54 |