Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
13. 02. 2009. | #1 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
gov.rs
Izgleda da je ova tema izgubljena pa reko da je "vratim", mozda nekome zatreba.
Na linku: http://www.uzzpro.gov.rs/domeni/domeni.html postoji link za download obrasca koji treba da se popuni. Obrazac popunjava odgovorno lice u republickom organu i Vi kao administrativno/tehnicki kontakt. Obrazac se dalje salje na adresu koja stoji na pomenutom linku. Donekle jednostavno ... Sad ide drugi deo, podesavanja DNS servera. Treba da stupim u kontak sa odgovornom osobom ... Zvao sam broj koji stoji na pomentom linku, mlada devojka se javila (u pozadini neka muzika i jos puno glasova), objasnjavam sta mi treba, ona prenosi kolegi koji kaze da zovem osobu X, posle par neuspesnih poziva dobijam osobu X koja se cudi kako sam dosao do njenog broja. Ok objasnim se tu i onda dobijam broj (isti onaj sa sajta) i osobu Y. Zovem osobu Y javlja se osoba Z koja mi kaze da osoba Y nije tu i da zovem kasnije. Svidja mi se sto insistirali da dobiju moj kontakt (osoba Z je nekako najozbiljnija u celoj prici).
13. 02. 2009. | #2 |
Siva eminencija
Grand Master
|
Off Topic: meni nista nije jasno od ovoga sto si napisao |
13. 02. 2009. | #3 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Deo oko registracije ili deo kada pokusavam da izmenim DNS zapis ?