Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
12. 11. 2009. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Windows 7 na srpskom
Instalirao sam danas 64-bitni Windows 7 i dodao srpski jezik, moram priznati da sam se izuzetno prijatno iznenadio, čak oduševio.
Pričali smo nedavno o sretnim i nesretnim prevodima, zaključili smo da ništa nismo zaključili - 1000 ljudi - 1000 navika i ukusa, ali stvarno mislim da je ovo što sam video na Windows 7 srpskom prevodu najbliže idealnom kompromisu.
12. 11. 2009. | #2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Takođe, ako sam dobro shvatio (nisam testirao) moguće je da ako na istom računaru imate više od jednog korisnika - svako koristim windows na svom jeziku. Ne znam da li može bolje od toga
12. 11. 2009. | #3 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2005
Hvala: 21
70 "Hvala" u 46 poruka
|
I evo nama još jednog zadovoljnog korisnika Windows-a 7
12. 11. 2009. | #4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Kao Osx korisnik mogu da kažem da je Win7 jedno jako lepo iskustvo.
Da su se malo potrudili da to izgleda onoliko ne šareno bilo bi još bolje. Sistem je odličan. Što se tiče jezika, stavio sam na očev računar srpski i pravo je zadovoljstvo iz prostog razloga što me više ne zove da me pita za bilo koju glupost ( ne zna ni reč engleskog )
12. 11. 2009. | #5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ja sam još uvek zadovoljni korisnik Viste, koja mi radi bolje nego bilo koji XP na 3 različita računara i ne kapiram zašto se ljudi žale Win 7 je samo next step.
12. 11. 2009. | #6 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 11.10.2009
Hvala: 14
19 "Hvala" u 17 poruka
|
Pravo da ti kažem, stvarno ne razumijem kako neko može biti zadovoljan ijednom verzijom Windowsa. Imam Qosmio x305 i Vista se vuče kao slina. Dok se podigne sistem, na drugom laptopu Asus A7CC upalim i izgasim XP.
Qosmio mi služi za PS a Asus da mogu fotoaparat nakačiti. Paralelno imam Solaris na Qosmio a na Asus FreeBSD. Potpuno je smješno pričati kolika je razlika u stabilnosti i brzini (a dje su ostali aspekti). Zaboravili smo da je Vista nus produkt kolosijalnog nikad objavljenog sistema Longhorn, čijim se kasapljenjem i dobila Vista. E sad ide ova sedmica koja je ne više nego verzija, preciznije modul Viste, sa kopiranim cakama od Ubuntu-a a i dalje vuče neke native kodove sa nix-a . Izmedju ostalog to i jedino radi kako treba. |
12. 11. 2009. | #7 | |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
|
Citat:
Додуше, на лаптопу са посла ми је Виста нешто успорила после годину дана (не знам да ли због ње саме или разноразних глупости које ИТ инсталира без питања) па сам је заменио седмицом чим је ушла у Бету и то ради ко змај. |
|
12. 11. 2009. | #8 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Citat:
|
|
"Hvala" mileusna za poruku: |
12. 11. 2009. | #9 | |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
|
Ja sam na Visti i dalje, a pošto radi kao zmaj, teško ću na Win 7 u skorije vreme, osim ako se odlučim za veći apgrejd hardvera ili ne budem imao baš nikakvog pametnijeg posla..
Citat:
Commercial-Free !!! Poslednja izmena od degojs : 12. 11. 2009. u 18:24. |
|
12. 11. 2009. | #10 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
Ja sam savršeno zadovoljan Vistom, i samo to me sprečava da instaliram Windows 7 - neb' ja tu ništa dir'o
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hrvatski kvivalent srpskom APR-u | pitchweis | Opušteno | 3 | 13. 07. 2010. 13:06 |
Wordpress na srpskom, ali na latinici? | ljtruba | Sva početnička pitanja | 15 | 26. 11. 2009. 10:57 |
Baza loših reči za SEO na srpskom | vlada.jerkovic | Web aplikacije, web servisi i software | 3 | 21. 10. 2009. 21:11 |