Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
13. 10. 2006. | #1 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Da li ste zaboravili da pišete?
Koliko često pišete olovkom? Toliko koristim komp i telefon da ponekad kad uzmem olovku imam osećaj kao da mi je prvi put među prstima. Kad potpisujem dokumenta uglavnom potpisi ne liče jedan na dugi (samo gledam kada će neko u banci početi da pravi probleme zbog toga ).
Znam da nisam jedini, ali nisam znao da su brojke baš ovakve: http://www.msnbc.msn.com/id/15213845/ Nije baš strktno DPT tema, ali mi je jako zanimljiva pa ko rekoh da podelim link...
13. 10. 2006. | #2 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
Znam o cemu pricas, nikada necu zaboraviti kad sam skoro vadio licnu kartu, i trebao da se potpisem, koji cudan osecaj drzati hemijsku u ruci (bio sam obnovio godinu, pa nisam ni na predavanja isao), kad sam je uzeo u ruku, znao sad da to nece ici lako, i trazio papir da prvo malo vezbam.
13. 10. 2006. | #3 |
troll mode
Wrote a book
|
srecom idem na predavanja ali nisam siguran da znam sva pisana slova kako pisem modifikovanim stampanim slovima :P
|
13. 10. 2006. | #4 | |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Ja cak i kad trebam nesto da "zapisem" (broj telefona, ili bilo sta), otvorim notepad i ukucam tamo.
Citat:
|
|
13. 10. 2006. | #5 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Slabo koristim olovku i kada koristim posle par recenica su to samo neke linije ... i kombinujem razna pisma dok pisem
Sto se tice potpisa, hm ... cini mi se da je svaki put drugaciji
13. 10. 2006. | #6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
isto mi pravili problem u banci
e sad tu i tamo pisem ... hardcopy rules mada je generalno je cudno .... a tako su se ljudu mucili da nauce moje odeljenje tehnicko pismo ( odmah sam znao da je to gubljenje vremena )
13. 10. 2006. | #7 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Hehe, sve ste rekli, isti simptomi i kod mene...
Doduše, ova se tema može i proširiti na razne oblasti... Recimo, osim pisanja, dešava mi se i kad tražim nešto u hardcopy priručniku da mi lijeva ruka (mahi mahi) mahinalno kreće da pritisne Ctrl+F...
13. 10. 2006. | #8 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
to vec ne bih zeleo da mi se desi .... poceo bi da se brinem
13. 10. 2006. | #9 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
uf, danas isao na fax na upis i dok sam popunjavao omiljeni nam ShV-20 obrazac shvatio sam da nisam drzao olovku u rukama mesecima...a potpis mi je tragedija, ajd sto ne lici, nego sto sam neka slova skroz drugacije napisao, stampano, umesto pisano kao ranije sto sam se potpisivao...