04. 07. 2008. | #1 |
majstor
Wrote a book
|
ADSL u Belgiji
Imam klijenta u Belgiji koji nije bas 'strucan' ima tonu nekih problema (mail, voip i slicno) i ja sumnjam na ADSL. On mi kaze da jedini ADSL provajder u BE je Belgacom a meni to malo tesko za povjerovati. Ima li ko klijenta / poznanika tamo da mi moze posavjetovati nekog drugog ADSL provajdera?
Uostalom, kako mogu istestirati 'validno' ADSL konekciju? Ono sto sam primjetio recimo skidajuci pakete na linux server (u njegovoj kancalariji) je da pocne download nekog paketa, stane i stoji i nikad ne nastavi. Ako probam jos 2-3 puta uspijem ga skinuti. |
04. 07. 2008. | #2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
proveri velicinu MTU koja je namestena na ADSL modemu, da li je namesteno na preporucenu velicinu od strane provajdera...
A inace ja bih cimao support provajdera za to, to je njihov posao da proveravaju i ispituju...
04. 07. 2008. | #3 |
majstor
Wrote a book
|
Nemam uopste dostup do modema, navodno je 'managed by Belgacom' (u jednom dokumentu pishe). hvala
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Credit Card Processor u Belgiji? | misk0 | e-Business | 2 | 12. 03. 2008. 00:19 |
Ubuntu i ADSL | pitchweis | Komunikacije | 17 | 24. 10. 2007. 21:48 |
Adsl molba :) | cvele | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 13 | 06. 02. 2007. 23:53 |