|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
12. 11. 2008. | #1 |
Master of the domain
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 12.07.2007
Hvala: 1
2 "Hvala" u 2 poruka
|
Hitno potrebna pomoć- nestanak parametara kod "Site definition"- u Dreamweaveru 8
Pozdrav svima.
Jako mi je potrebna vaša pomoć i znam da sam na pravoj adresi. Molim moderatore da imaju razumevanja ako sam slučajno duplirao temu.. Ako jesam, molim vas prebacite je na odgovarajuće mesto, jer mi je stvarno ovo jako bitno. Naime, od nedavno kada pokušam da ažuriram neki od sajtova, ne mogu da uspostavim konekciju. Otkrio sam da je to zato što na "volšeban način" nestaju parametri koje sam već definisao i koji su zapamćeni... Naime, na mnogo sajtova mi je nestalo: FTP login FTP password I sada, kada želim neki sajt da ažuriram, ja moram da tražim gde sam zabeležio ove parametre, da ih ponovo ubacim i tek onda da ažuriram sajt... Probleme ogromne već imam, jer sam neke parametre obrisao ili ne mogu da ih nadjem jer su sajtovi strari nekoliko godina... Molim vas da mi kažete o čemu se radi i kako da otklonim ovaj problem... Hvala na pomoći i razumevanju.. Pozdrav.
12. 11. 2008. | #2 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 18.10.2006
Hvala: 19
10 "Hvala" u 6 poruka
|
Evo ovako, ja kao neko ko ima možda malo više znanja od tebe, mogu da te pitam koji ftp klijent koristiš da bi neko stučniji mogao nastavi resavati problem?
pozz
12. 11. 2008. | #3 | |
Master of the domain
Na probnom radu
2 "Hvala" u 2 poruka
|
Citat:
Sve je tu. Kompletan spisak sajtova sa parametrima koje sam podešavao kada sam ih dodavao (radio). Sada od nedavno počinju da mi se gube ti podaci kao što sam gore napisao.
12. 11. 2008. | #4 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
|
Reinstaliraj.
|
12. 11. 2008. | #5 |
Master of the domain
Na probnom radu
2 "Hvala" u 2 poruka
|
To je baš "radikalno" rešenje.
Da li misliš na Windows ili Dreamweaver. Šalim se. Zar nema nešto drugo što može da se preduzme? Najlakše je obarati,a ne znati u čemu je problem. Voleo bih da mi neko kaže šta može biti problem? To će biti korisno i nekom drugom kome će se ovo desiti, ili kome se desilo a ne zna za ovo mesto da dodje da pita..
12. 11. 2008. | #6 |
nobody
Expert
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 14
705 "Hvala" u 106 poruka
|
I backupuj važne podatke.
|
12. 11. 2008. | #7 |
Master of the domain
Na probnom radu
2 "Hvala" u 2 poruka
|
Pa sve je važno...
Ni malo mi se ne svidja ideja da oko 20 sajtova dovedem u haos.. Baš mi to ni malo ne treba drugari moji.. Imal tu neko "mekše" rešenje...
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Google Adsense & "Gambling Site" ?? - Confused | Milan S. aka Morlak | Marketing i SEO | 9 | 23. 07. 2008. 08:19 |
Klikom na polje za pretragu da nestane text "search site" | Deki80 | Sva početnička pitanja | 4 | 08. 07. 2008. 16:33 |
"Telekom Slovenije" preuzeo "Blic.net" za 390.000 evra | Aleksandar Marković | Komunikacije | 2 | 23. 12. 2006. 15:23 |