![]() |
#1 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Uskreno nikada nisam bio kod jednog, cak ni ne znam ni jednog.
Uskoro bih imao jedan lokalnim poslic da obavim, i klijent zeli da potpise ugovor. E sad, imam onaj ugovor iz one teme na DPT. Koliko bi me kostalo da mi neko to pogleda ili napise nov ? Cisto da znam sta da ocekujem, sume, cisto da budem upucen ![]() Da li je potrebno da ovoliko cepidlacim ? Ili da jednostavno koristim taj ugovor.
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Pazi, nije lose unajmiti advokata u takvoj situaciji. Ne zbog samo tog jednog poslica vec uopste za nadalje. Onda ces imati taj ugovor i za neke sledece projekte. A sto se tice cene, mislim da nije vise od 20 eura po satu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Hvala Jasmanac, upravu si da cu ga imati za ubuduce, nazalost mislim da ce me isti kostati dosta novca, posebno ako budem tezio da ga iole prilagodim web projektu. Videcu, raspitacu se jos malo.
![]() |
#4 | |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 26.02.2006
Hvala: 1
33 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Citat:
Kako je reklamiranje advokatskih kancelarija zabranjeno Etickim kodeksom, nisam u mogucnosti da Vam u ovoj poruci ostavim podatke advokatske kancelarije u kojoj radim ali sam rad da Vam informativno odgovorim na pitanja. Prvo, Ugovor o delu koji imas nije dobar iz prostog razloga sto je u medjuvremenu stupio na snagu novi Zakon o radu. Drugo, 20 € na sat ne uzima ni jedna ozbiljna kancelarija kada je u pitanju izrada ugovora. Ne bih smeo da licitiram sa cenama, ali cifra je drugacja, jer se ne palcaju sati nego sam ugovor, bez obzira na vreme koje je utroseno za njegovu izradu. Ako ste zainteresovani za saradnju, ili samo zelite dodatne informacije, budite slobodni da me kontaktirate (privatnom porukom ili e-mailom). Srdacan pozdrav, Zarko Poslednja izmena od Armitage : 26. 02. 2006. u 10:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Goran Radulović
Professional
|
![]() Krajnje "advokatski" post
![]() Pozdrav Zarko, dobrodosao!
![]() |
#6 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Bas nam je "takav" jedan trebao na forumu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
E-usluge i fiskalna kasa | invest | e-Business | 25 | 06. 12. 2010. 10:33 |
Nudim usluge kodiranja | Nemanja.Milosavljevic | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 17. 02. 2009. 00:09 |
Prevodilacke usluge | WhiteAngel | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 27. 05. 2008. 09:50 |
SMS usluge u Srbiji. Iskustva? | _eW | e-Business | 17 | 15. 08. 2007. 19:59 |
Copywriting, proofreading i slične usluge... | Ilija Studen | Opušteno | 10 | 18. 05. 2007. 15:45 |