|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
11. 11. 2006. | #1 |
majstor
Wrote a book
|
Software za upravljanje userima i fajlovima
Ajd da probam i ovde, ima pametnih ljudi
Uglavnom, situacija je sledeca: Imam AD na W2K3 serveru. Imam nekoliko usera, koji pristupaju remote koristeci VPN za access. Ti useri imaju svoje share-ovane foldere sa svim pravima. U te foldere smjestaju svoje dokumente, konektuju se od svakuda (iz kancelarije, od kuce, iz hotela). Zelio bih znati, da li postoji i kako se zove software koji bi obavljao slicnu ili istu funkciju (upravljanja korisnicima) ali kojim moze da upravlja 'super-korisnik' znaci ne Administrator AD-a. U smislu, dam super-useru odredjene resurse (10GB prostora na disku, 50GB mjesecno transfer...) i on ima prava da kreira nove usere, ogranicava im prostor u njihovim folderima, prati promet i slicno. Sva njegova prava se zavrsavaju tu (i super korisnika i obicnog korisnika), tj ne mora biti full AD user. Buduci da se tu zavrsava sva funkcionalnost nije mi neophodan AD, tj odgovao bi mi bilo koji software koji radi posao, radio on sa ili bez AD-a. Ideje, prijedlozi? hvala |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
ACME Software Novi Sad, is offering job position SOFTWARE QU | ACME Software | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 29. 10. 2008. 11:46 |
Apache, PHP i vlasništvo nad fajlovima | noviKorisnik | Sva početnička pitanja | 13 | 27. 10. 2008. 19:16 |
Problem sa CGI skriptom i pristupom fajlovima | ivanhoe | Programiranje | 2 | 27. 11. 2007. 13:33 |
Side-Business Software: The neglected software market | mungos | e-Business | 4 | 23. 09. 2005. 16:57 |