27. 11. 2006. | #1 |
In da house
Qualified
|
Naziv igrice, ako se neko seća...
Davno bese i zaboravio sam kako se zove igrica... Princip je sledeci: igrac od dole ispucava neku vrstu koplja prema baloncicima koji vise odgore... Seta se levo desno... E, sad ne secam se da li ih busi ili slaze da budu tri iste boje... Uglavnom moze da se igra i u dvoje zbog cega mi najvise i treba... Hocu da pobedjujem devojku
PS: nije eggsucker Ako neko zna o kojoj igrici je rec, neka postuje... Hvala unapred.. |
27. 11. 2006. | #2 |
Designer guy
Wrote a book
|
Pang
|
27. 11. 2006. | #3 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
@Dragan: u pangu baloncici ne vise, vec skakucu okolo, a kopljima ih polovish...
@Vokic: ispucavaju se baloncici na gore, i slazu se da budu bar 3 iste boje. Znam za dve verzije te igre, jednu sam igrao davno davno (Bust A Move), a drugu sam nedavno video i predstavlja flash remake pomenute igre. OVDE mozes naci pozamasnu listu takvih igara. Off Topic: Motiv ti je pogresan - ne treba da se trudis da pobedjujes svoju devojku Nije ti ona protivnik...
27. 11. 2006. | #4 |
In da house
Qualified
|
LOL That was fast
Ali koja verzijaaa??? Ja sam igrao jednu koja je bila super, ali google mi sad izbacuje neke glupe verzije... @zextra: sorry, pretekao si me... Dragan je u pravu, to je to (ja sam pogresno opisao) ali kao sto rekoh, nemam pojma koja verzija bese... Znam da nije Bust A Move (na to sam naletao ranije)... Poslednja izmena od Vokic : 27. 11. 2006. u 13:22. |
27. 11. 2006. | #5 | |
In da house
Qualified
|
Citat:
|
|
27. 11. 2006. | #6 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Ako je u pitanju izbacivanje balona, onda se igrica zove "Frozen Bubble". Igrao sam je svojevremeno na Linuxu, cak je imam i na mobilnom (verzija za symbian).
Takodje pogledaj i "Bubble Bobble", imas ovde neke verzije za flash. |
27. 11. 2006. | #7 |
Designer guy
Wrote a book
|
Imam ja negde originalni pang za PC sa automata, ne treba cak ni emulator nikakav. Pogledacu gde mi je pa cu da okacim negde kada i ako nadjem.
|
27. 11. 2006. | #8 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
a mame32
27. 11. 2006. | #9 |
old school
Professional
|
28. 11. 2006. | #10 |
In da house
Qualified
|
Dakle, ima li tog panga ili nema?
Gledam sve ove verzije i mislim da je onaj koji sam ja igrao bio malo napucaniji sto se tice grafike... Ali izgleda mi se samo cini |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li banke obavezne da primaju cekove koje glase na naziv firme? | buksula | e-Business | 59 | 06. 07. 2010. 20:49 |
Da li neko zna naziv ove skripte za Servis razmene banera | Visitors | Sva početnička pitanja | 10 | 09. 03. 2008. 03:58 |
Priča dana : Glavom u banderu zbog igrice | Mr.Paja | Opušteno | 17 | 25. 11. 2006. 21:52 |
Naziv firme | jasmanac | e-Business | 23 | 14. 06. 2006. 11:07 |