17. 06. 2009. | #1 |
Zizi
Datum učlanjenja: 05.06.2007
Hvala: 2
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Cache rjesenje ...
Pozdrav,
Zanima me da li mi neko moze preporuciti neko cache rjesenje koje ce dopustiti koristenje naprimjer formulara za login, odnosno prikazivanje odredjenog dijela sajta sa aktuelnim informacijama . Do sada sam nasao samo rjesenje koja citavu stranicu smjeste u cahce folder, nakon cega se nemoze niko prijaviti na sajt ili nesta slicno Hvala
17. 06. 2009. | #2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ako koristis smarty, mozes da kesiras ne samo svaku stranu posebno sa posebnim cache lifetime, i posebnim cache id (da li je ulogovan ili nije) nego mozes samo odredjene blokove na strani da "NE kesiras"... znaci cela strana je kesirana osim necega sto stavis u ... i to se uvek dinamicki izvrsava (recimo reklame ili neka live statistika)
17. 06. 2009. | #3 |
profesionalac
Professional
|
Probaj Zend_Cache, pruza milion opcija ( kesiranje cele strane, funkcije, cega god ti hoces, u fajlu, u memoriji, u bazi). Mozda je malo komplikovaniji na prvi pogled, ali nema posla koji ne moze da resi.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
cache | ivanhoe | Flash | 4 | 08. 09. 2010. 12:46 |
about:cache | sirNemanjapro | Web aplikacije, web servisi i software | 9 | 15. 01. 2007. 15:55 |
Anti-Leech rjesenje - Temporary download links | bokacbl | PHP | 1 | 25. 12. 2006. 16:33 |
Opterecenje servera - Geo Ip skripta - Koje je najbolje rjesenje? | bokacbl | PHP | 12 | 08. 04. 2006. 17:28 |
mysql cache | robi-bobi | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 15 | 12. 01. 2006. 15:22 |