|
Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
06. 10. 2007. | #1 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Redizajn sajta pcigre.com v3 - potrebne kritike, predlozi
Imajući u vidu da nas je trenutni dizajn sajta lepo služio godinu i po dana, došlo je vreme da se menja.
Trenutno se nalazi u završnoj "Photoshop fazi" pa su nam potrebne kritike kako bismo u poslednji čas pred implementaciju uradili eventualne korekcije. Slike mozete naći na sledećim linkovima: Naslovna Otvorena pojedinačna vest (ne obraćajte pažnju na preveliki font naslova, biće verovatno smanjen). Ono što ne možemo menjati je količina vesti na naslovnoj (min je 10), logo sajta, optimizacija za 1024xX+, ostalo je uglavnom podložno promenama, na bolje naravno Hvala unapred
Kotler je bio u pravu. Ko radi srcem nema konkurenciju. Poslednja izmena od pcigre : 06. 10. 2007. u 03:09. Razlog: zaboravih da se zahvalim |
06. 10. 2007. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Prvo što bi ovde trebalo da se uradi je da se poradi na samoj arhitekturi informacija i kako isticati određene blokove informacija u hijerarhiji.
Sam dizajn je isto podložan unapređivanju, pogotovu deo za heading .... Sutra ću možda da imam više vremena da bi elaborirao ...
06. 10. 2007. | #3 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Ajd čekam sutra pošto mi je ovo prilično uopšteno. Treba mi malo više detalja. Hvala unapred. Problem nam je što je spisak obaveznih elementa koje moramo imati na stranici podugačak... pa se trudimo da pronađemo kompromisno rešenje.
Kotler je bio u pravu. Ko radi srcem nema konkurenciju. Poslednja izmena od pcigre : 06. 10. 2007. u 03:23. |
06. 10. 2007. | #4 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 22.06.2005
Hvala: 14
30 "Hvala" u 19 poruka
|
Evo na prvu loptu :
Delovi > Favorites, Anketa, Mailing lista i statistika mi nekako nisu udarni a nalaze se na takvoj poziciji, možda bi bilo bolje da se tu nalazi deo menija ili nesto drugo zanimljivije |
06. 10. 2007. | #5 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
+ je nekako natrpan taj deo.
06. 10. 2007. | #6 | ||
Miloš Vučić
Grand Master
|
Citat:
Slazem se da je to udarno mesto, ali jednostavno nemam ideju sta tu staviti a da se uklopimo Citat:
06. 10. 2007. | #7 | |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Citat:
06. 10. 2007. | #8 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 22.06.2005
Hvala: 14
30 "Hvala" u 19 poruka
|
|
06. 10. 2007. | #9 |
troll mode
Wrote a book
|
malo me dizajn gusi, sve je puno teksta i to nije bas najpreglednije. Trebalo bi nalo da se poigrade sa "whitespaceom". Ovo favourites mozes da stavis i gore, anketa je i ok, ali za fav. zaista nema potrebe da zauzima ovoliki deo.
|
06. 10. 2007. | #10 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Dodaj u favorites mozemo lako da zibacimo tako da ga u finalu verovatno nece biti. Mada ovim potezom necemo previse dobiti. Definitivno je da imamo problem u organizaciji informacija u gornjem delu strane. Bice interesantno videti reakciju krajnjih posetioca kada se jednom zavrsi i kako ce se oni zapravo nalaziti i kako ce im se generalno dopasti.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
redizajn sajta KBC Bežanijska kosa | Miloje Sekulic | Web design, Layout, User Interface | 44 | 12. 12. 2009. 00:33 |
Kritike i sugestije www.gaspetrol.co.yu | kubit | Web site, dizajn i multimedia | 31 | 16. 01. 2008. 14:01 |
Redizajn sajta i pozicija na googlu | Misko | Marketing i SEO | 9 | 26. 09. 2007. 19:42 |
www.pcigre.com - potrebne kritike | pcigre | Web site, dizajn i multimedia | 8 | 15. 08. 2006. 11:32 |