Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
|
Alati teme | Način prikaza |
07. 08. 2009. | #1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 18.02.2006
Hvala: 2
4 "Hvala" u 4 poruka
|
Web Designer za ceo Limundo svet
Potreban nam je Web Designer za Limundo
i sve dodatne stranice Limundo sveta. Šta očekujemo: - optimizacija za pretraživače i brzinu - perfektno znanje XHTML/CSS-a - znanje Flash tehnologije - unapređenje doživljaja na stranici (UX) - rad na Adobe Fireworks + Adobe Photoshop - znanje engleskog Dobro došlo: - Javascript - iskustvo u saradnji sa PHP programerima Uslovi: -puno radno vreme -rad u kancelariji -odlični radni uslovi (Apple okruženje) -visoka plata -izazovni projekti -rad na najposećenijoj e-commerce stranici u Srbiji Radni zadaci: -unapređenje postojećeg i izrada novog vizuelnog identiteta i dizajna -unapređenje interface-a po usability standardima -praćenje -optimizacija HTML koda (SEO - W3C) -ubrzanje stranice -unapređenje vizuelnog korporativnog identiteta -design banner-a CV pošalji na: posao@Limundo.com |
07. 08. 2009. | #2 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Off Topic: Nije mi bas jasno zasto neko misli da kupovina par iMac-ova/MBP-a stvara "odlične radne uslove"? A nisi jedini ovde (Nixa) zato i pitam |
07. 08. 2009. | #3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Da sam ja to napisao rekli bi mi da sam mac-hater al' što jes' - jes'
07. 08. 2009. | #4 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Znam, zato sam se kao mackorisnik i osetio prozvanim da priupitam
p.s. mozemo da ovo prebacimo u novu temu da ti ne zagadjujemo oglas za posao |
07. 08. 2009. | #5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Neka, ovakvi postovi samo daju bump
Osim ako limunadi ne smeta
07. 08. 2009. | #6 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 18.02.2006
Hvala: 2
4 "Hvala" u 4 poruka
|
Uslovi rada
Stavili smo prvo odlične radne uslove
i onda stavku "Rad na Apple računarima". Kako bi uštedeli na prostoru stavili smo sve u jedan red, pošto je i to deo radnih uslova. Ali svakako ne odlučujući, a nismo sada želeli da navedemo sve prednosti i uslove rada. I ne smeta Limunadi :-) |
07. 08. 2009. | #7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Znači glavne prednosti su u stvari iznenađenje?
Vež zamišljam: masaža, sauna, solarijum (za metroseksualce)... polutke preko sindikata...
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Jelenin svet | bluesman | Linkovi | 11 | 20. 11. 2008. 16:16 |
Junior Web Developer - Limundo | Vladimir Nikolic | Poslovne ponude i zapošljavanje | 2 | 24. 07. 2008. 00:47 |
SQLServer, ASP.net developer, Web Designer, Flash Designer/Developer needed | Zawahiri | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 21. 11. 2007. 17:03 |
SQLServer/ASP.net developer/Web Designer/Flash Designer/Developer needed | Zawahiri | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 21. 08. 2007. 22:54 |
Limundo.com >> ocena | Vladimir Nikolic | Web site, dizajn i multimedia | 34 | 03. 03. 2007. 01:14 |