Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
03. 03. 2010. | #1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Firebug poceo da zeza
Posle zadnjeg updejta poceo sam da imam problem sa Firebugom, html tab prikazuje source pogresne strane (kad menjam tabove u browseru), kad uradim desni klik pa inspect element ne pozicionira se gd treba ili vrati source zasivljen (a inspect preko toolbara radi normalno), Pixel Perfect tab uopste nece da se upali i sl.
Jel ima neko slicnih problema ili je cuo mozda sta bi moglo da bude problem?
03. 03. 2010. | #2 |
Душан Бошкић
Qualified
|
Pixel Perfect ima problema sa putanjama na Windowsu i još nekih, autor je rešio neke od problema, ali dok ne izađe zvanični odobreni update vrati se na predhodnu verziju (i ako je potrebno prisili kompatibilanst). Za ostale bugove koje pominješ ne znam, možda je neki od addona koji se integrišu u Firebug nekompatibilan sa ovom novom verzijom ...
In brightest day, in blackest night ... Poslednja izmena od 35-68 : 03. 03. 2010. u 18:09. Razlog: (ne)kompatibilan |
03. 03. 2010. | #3 |
133t
Master
|
meni je crko firebug bio na ubuntu + ff 3.5 (pre mesec - dva)
kako ukljucim console tab on ubije ceo ff :/ na kraju instalirao alfu firefoxa koja ja tada bila aktuelna, 1.6 alfa Firebug i to radi super. |
03. 03. 2010. | #4 |
profesionalac
Professional
|
Meni je rušio ceo firefox u kombinaciji file upload + jQuery Form.
Update na alpha verziju je rešio problem.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Firebug console | ivanhoe | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 2 | 25. 11. 2010. 01:42 |
Stednja - Snajper poceo da donosi kampanje | torbica | Marketing i SEO | 1 | 01. 11. 2010. 19:44 |
AMD je poceo da vara i krade!! | trazimcuruzabrak | Hardware | 38 | 29. 10. 2010. 11:44 |
firebug search | ivanhoe | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 1 | 13. 06. 2008. 07:39 |
Firebug 1.0 beta | Ilija Studen | Web aplikacije, web servisi i software | 1 | 04. 12. 2006. 19:10 |