Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
29. 08. 2006. | #1 |
Pušelja Predrag
Professional
|
WordPress - SubMenu ?
interesujeme da li neko zna kako da izvucem Sub Menu od glavnog menija. Da pojasnim. Imam normalno meni na kojem sam zabranio printovanje SubMenija ovako
PHP kôd:
Poslednja izmena od nixa : 29. 08. 2006. u 14:20. |
29. 08. 2006. | #2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
taj submenu su ti u stvari pages, koje imaju nekog parenta, ako sam dobro shvatio?
Sa wp_list_pages() i child_of=NEKI_ID parametrom mozes da izlistas samo strane sa odredjenim parentom, ako ti je poznat njegov ID. Ako zelis da izlistas sve strane koje imaju nekog (bilo kog, medjusobno razlicitog) parenta, jedino sto mi pada na pamet je da pokupis listu svih strana (postavis parametar echo=0 da bi ti vratio podatke, umesto da ih printa) i da onda rucno preskocis one koje su top-level, tj. koje nemaju parenta.
29. 08. 2006. | #3 | ||
Pušelja Predrag
Professional
|
Citat:
Citat:
Kôd:
<ul> <?php wp_list_pages("title_li=&child_of=".$post->ID."&sort_column=menu_order&show_date=modified&date_format=$date_format");?> </ul> Kapiram da treba da stavim ID stranice od koje hocu da isprintam child pages, medjutim ne znam gde da stavim. Isao sam metodom vise pokusaja i probao umesto ID, posle ID itd medjutim onda mi javlja [error]... ?? |
||
29. 08. 2006. | #4 |
Designer guy
Wrote a book
|
Hahaha, don't you just love that wordpress... :P
|
29. 08. 2006. | #5 | |
Pušelja Predrag
Professional
|
Citat:
|
|
29. 08. 2006. | #6 |
Pušelja Predrag
Professional
|
Ehhh napokon. Starom dobrom "technologijom vise pokusaja" problem je resen
znaci stavio sam ovo Kôd:
<ul> <?php wp_list_pages("title_li=&child_of=17&sort_column=menu_order&show_date=modified&date_format=$date_format");?> </ul> hvala ukapirao sam kad sam video ono sto si napisao |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
WordPress admin CSS | kickloop | Sva početnička pitanja | 2 | 05. 05. 2010. 21:02 |
wordpress pitanje | Webspok | Web aplikacije, web servisi i software | 8 | 02. 07. 2009. 23:33 |
wordpress | chux | Opušteno | 1 | 27. 01. 2007. 18:41 |