e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
05. 10. 2007. | #1 |
novi član
Datum učlanjenja: 05.10.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
ePassporte ili Wire
Poz svima,
Imam jedno pitanje, da li je bolje otvoriti ePassporte odavde, mislim iz nase zemlje, ili ici naplatu affilate-a preko Wire? Posto sam cuo da nesto ePassporte ima u zadnje vreme nekih problema. |
05. 10. 2007. | #2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Nema problema vec su promenili polise, ako otvaras account, pogledaj dobro sta smes a sta ne smes da radis, kazace ti se samo. Ne znam odakle se kacis, ali ako je sa balkana, tesko da ces dobiti dozvolu (account) da radis bilo kakvu naplatu.
06. 10. 2007. | #3 |
Aleksandar Marković
Na probnom radu
|
Za relativno vece sume (npr preko 1KE) se isplati Wire.
Za manje sume ima fina alternativa, a to je da skoknes do Madjarske i tamo u Raiffeisen otvoris devizni racun. Dobije se solidan E-banking paket i debitna kartica koja radi na nasim bankomatima. Provizije su oko 1% kada podizes novac. |
06. 10. 2007. | #4 |
profesionalac
Professional
|
epass
Epassporte je bio veoma dobra opcija dok nisu poceli da prave probleme za korisnike iz ovih zemalja.
Uvijek postoji i opcija da otvoris na necije ime u Njemackoj na primjer i onda ti on prebaci karticu i mozes da je koristis. Takodje provizija nije toliko velika pogotovo ako dizes odjednom vise novca posto se provizija obracunava po transakciji...
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako naplatiti kreditnu karticu, a dobiti wire? | Sanjica | e-Business | 11 | 15. 12. 2010. 14:08 |
Cekovi, wire transferi, freelancing, devizno poslovanje :: Pausalna agencija | Milance | e-Business | 10 | 26. 10. 2010. 23:44 |
epassporte is done? | dinke | e-Business | 27 | 05. 10. 2010. 17:01 |
Wire transfer routing number? | Gargoyle | e-Business | 2 | 01. 08. 2009. 20:46 |
ePassporte iskustva | skaarj | e-Business | 9 | 30. 07. 2007. 13:46 |