25. 11. 2006. | #1 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
BOOX EXPO - Zanimljive frizure :)
Juce je bio odrzan BOOX EXPO 06 u Kragujevcu koji je okupio veliki broj predstavnik vodecih ljudih vodecih IT firmi u Srbiji a bilo je prisutno i mnogo studenata. Bilo je preko 600 ucesnika. Nosim pozitivne utiske sa expa a ono sto je posebno dobro je sto je satnica ispostovana tj. nije bilo kasnjenja.
Mozete videti program i ucesnike ovde: http://www.boox.co.yu/vesti/index.php?id=485 A ono sto je posebno zanimljivo su frizure hostesi: http://www.boox.co.yu/images/20061124/index.htm Inace, na ovoj stranici cete videti barem dva clana ovog foruma, guess who ?
25. 11. 2006. | #2 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Da, da, guess who :)
Inace, zbog porodicnih problema morao sam napustim event mnogo pre nego sto sam planirao, tako da sam nazalost propustio sva predavanja. Inace, iz nekoliko izvora cuo sam da je najbolje predavanje drzao opet clan DPT-a (guess who ;). (p.s. zamolio sam Dunkica da izbaci kompromitujuce fotografije ;) |
26. 11. 2006. | #3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Off Topic: Jel' si ti ono sa gospođom ili je u pitanju neka nepoznata lepotica? Ako je ovo drugo onda nije ni čudo da si imao porodičnih problema, verovatno te je žena motkom oterala sa predavanja A onaj drugi "guess who" se pretvorio u jednog trećeg "guess who", samo ide po seminarima
26. 11. 2006. | #4 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Bio je jos jedan ali mnogo kratko
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Serbia OnLine! - Conference & Expo | Dejan Bizinger | Linkovi | 75 | 06. 03. 2007. 22:29 |
SEE Broadband 2006 – Conference and Expo | blogowski | e-Business | 0 | 28. 02. 2006. 22:35 |