e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
17. 12. 2005. | #1 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
|
O e-poslovanju u Srbiji 05/06
Na sajtu časopisa E-magazin objavljen je temat "2006. - Čemu da se nadamo?", na temu razvoja klasičnog i elektronskog poslovanja kod nas ove i naredne godine.
Neke komentare na temat možete videti ovde: http://www.biznisblog.com/tekstovi/e...-nadamo-u-2006 http://draganvaragic.com/weblog/index.php?itemid=2 Vaše mišljenje? Edit by bluesman: izmenio sam samo link pošto je pokupio i zagradu pa vraća 404
Specijalističke strukovne studije iz elektronskog poslovanja | Blog PRObjave.com - Servis za online distribuciju saopštenja Poslednja izmena od bluesman : 17. 12. 2005. u 17:32. |
18. 12. 2005. | #2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ne znam da li i drugi imaju isti problem kao i ja pa zato ništa ne pišu ili je nešto drugo u pitanju?
Moj problem je što bih najrađe na ovo odgovorio "bla bla bla ... ali ok, hajde da vidimo i to čudo". Naravno, ovo nije sarkazam ni bilo šta negativno, jednostavno nemam više "lufta" da se nadam i očekujem "velike stvari" koje se obećavaju i prognoziraju svake godine... rađe bih ćutao. Ja bih za početak počeo od malih stvari jer imamo jako velikih problema, naročito logističkih. Skloni megalomaniji, često smo već preskočili motkom 6 metara, a u stvari tek smo krenuli sa zaletišta. Drugi korak, još nije ni pun zalet uhvaćen.
18. 12. 2005. | #3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Samo da pojasnim, da ne bude da sam "hater"... Ja bih JAKO voleo da se desi to sve što piše, ali sam oprezan (lepša reč od "skeptičan").
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Iskustva u poslovanju sa bankama | jasmanac | e-Business | 44 | 20. 08. 2008. 11:07 |
Najviše šansi za privatni biznis u elektronskom poslovanju | Dragan Varagić | e-Business | 0 | 13. 08. 2008. 08:06 |
Stipendija iz Menadzmenta u e-poslovanju | Miloje Sekulic | e-Business | 3 | 04. 10. 2007. 20:47 |
Prvi put u jugoistočnoj Srbiji - Seminar posvećen Internet poslovanju (16-17 Oktobar) | Aleksandar.Ilic | Linkovi | 268 | 11. 03. 2007. 23:03 |