Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
21. 11. 2010. | #1 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Novi startup krenuo juce
Evo kao sto vecina vas zna, juce smo pustili teaser website (20after20) za jedan novi startup.
Sama ideja je potekla jos 2009 godine ali evo tek sam sada uspeo da je pokrenem i u toku je njena realizacija. Aplikacija ce biti web based sto znaci da ce moci da se instalira ili u localhost-u ili na serveru. Sama aplikacija je neka vrsta menadzmenta informacija sa kojima se developeri i dizajneri svakodnevno susrecu i mislim da ce njena upotrebna vrednost biti velika jer je nastala kao direktna potreba za tako necim. Samo da razgovetnem i taj veo a to je da nije u pitanju project management. Eto, posto smo juce dobili kritike da nismo otkrili o cemu je rec, molim vas za razumevanje jer ovo je tek teaser kampanja a nakone beta verzije koja se ocekuje sredinom decembra bicete upoznati i sa konkretnim detaljima. Svaka podrska je dobrodosla |
"Hvala" jasmanac za poruku: |
22. 11. 2010. | #2 |
Aleksandar Janković
Qualified
Datum učlanjenja: 16.10.2010
Hvala: 70
54 "Hvala" u 36 poruka
|
Imate fin osećaj za marketing. Tako se to radi, svaka čast .
Samo jedna mala zamerka. Osoba koja je narator u promo videu ima naglasak, ili problem sa dikcijom, ne mogu da razjasnim. Ne znam koliko će se to svideti ljudima u engleskom govornom području . Pogotovo vašoj ciljnoj grupi? Obara vam kredibilitet. |
22. 11. 2010. | #3 |
Mister
Master
|
Apsolutno se slažem sa prethodnim postom i apelujem da se narator promeni. Iako mi se sve ostalo sviđa i dobili ste moju apsolutnu pažnju nervirao me je narator od prve rečenice. Bez ljutnje, ko god da je to pročitao ali da nije bilo teksta ništa nebi razumeo. Želim svu sreću daljem radu.
22. 11. 2010. | #4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Narator mora da ode inace kao sto rekoh na twitteru, Srecno !
22. 11. 2010. | #6 |
Aleksandar Janković
Qualified
Datum učlanjenja: 16.10.2010
Hvala: 70
54 "Hvala" u 36 poruka
|
|
22. 11. 2010. | #7 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Hvala svima na komentarima i podrsci.
Sto se tice naratora, videcemo u toku nedelje da smislimo nesto. Nije Wiki |
22. 11. 2010. | #8 |
profesionalac
Qualified
|
O cemu god da se radi, iz tizera nisam skapirao, i nisam optinovao.
Ponudi vise infoa o projektu, gubis dragoceni trafic i optinove... Srecno! |
22. 11. 2010. | #9 |
expert
Grand Master
|
ocigledno volite MuseoSans, cim ste ga 'embedovali', ali kod mene izgleda jako lose
Firefox na win 7 |
22. 11. 2010. | #10 |
Webeloper
Professional
|
Srecno !
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Čoveče ne ljuti se - startup igra | bluesman | Opušteno | 75 | 14. 12. 2007. 11:04 |
Hoćete da radite za startup? | Ilija Studen | Linkovi | 7 | 06. 06. 2007. 14:23 |
Startup Inkubator | tesliana | e-Business | 17 | 02. 02. 2007. 17:19 |
How to Build a Bulletproof Startup | jasmanac | e-Business | 5 | 18. 06. 2006. 15:09 |