Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
07. 02. 2009. | #1 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.01.2008
Hvala: 14
29 "Hvala" u 21 poruka
|
Iskustva sa X-cart?
Ako neko ima iskustva sa x-cart, bilo kao developer, dizajner ili user, molila bih za misljenje. Sta god da vam je zasmetalo/pomoglo... bilo da se odnosi na funkcionalnost, customization, support, seo, bugs, whatever ...
Najlepse hvala! |
07. 02. 2009. | #2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Jos uvek neces da predjes na Magento Commerce
07. 02. 2009. | #3 |
profesionalac
Professional
29 "Hvala" u 21 poruka
|
Sa magento imam compatibility issue sa shipping softverom koji koristimo plus sto cujem okolo da je jos neispeglana platforma. Kolko je to tacno, ne znam, ali mi opet ostaje problem sa shipping sftv i da li je to sto oni nude vredno prebacivanja. Znaci, ti si za njih, u globalu?
|
07. 02. 2009. | #4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Iskustvo mi je takvo, a i bogami aplikacija koja za manje od godinu dana ima 600 k + download-a nije za bacanje, pogotov ako pogledas opcije + da je kreirana na jako ozbiljnoj platofrmi ( Zend Framework )
All in all, ako hoces da imas ozbiljan shop koji moze da se siri na raznorazne opcije go for it ..
07. 02. 2009. | #5 |
profesionalac
Professional
29 "Hvala" u 21 poruka
|
Pogledacu ih opet, za 6 meseci se svasta promeni pa mozda i nadjem neki workaround za moj shipping problem. Tesko mi je da se odreknem tog softvera jer uz pomoc njega za dva sata obradimo i po 40 narudzbina, sve spakovano, izvagano, labeled with postage . Jel' imas neku preporuku za designers/developers? posalji mi privatno ako neces javno
|
07. 02. 2009. | #6 | |
Knowledge base
Wrote a book
|
Citat:
|
|
07. 02. 2009. | #7 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Dobro generalno je plafroma sama teska da se udju u nju, ali kod ispod haube je jako lep, i ceo sistem je vrlo modularan.
07. 02. 2009. | #8 |
profesionalac
Professional
29 "Hvala" u 21 poruka
|
Ono sto mi se svidelo kod x-cart je sto cujem da je vrlo stabilna i prakticno bug free (kolko je to moguce). Sa Mivom sam prosla kroz sve njihove decje bolesti i nije neka zabava. Isto je i ona modularna ali ne daju support za 3rd party modules pa koliko modula, toliko i razlicitih support. Svaki upgrade zahteva da se i module upgrade, itd.
Drugo, sve sto x-cart nudi od proizvoda i usluga je jasno objasnjeno i cene su date unapred. Imala sam pitanja, u roku od 24 sata sam dobila sve odgovore i jos pride. Izgleda dovoljno fleksibilna po pitanju dizajna. Trece, ne moram da menjam hosting company i mogu bez problema da nastavim da koristim moj voljeni Shipworks Od features ima manje-vise sve sto mi treba osim google sitemap generator sto nije neresiv problem. Sad cekam da me neko odgovori, da mi kaze kako ih vodi ruska mafija (Rusi su u pitanju), kako ce mi pogubiti pola narudzbina, kako im je programski jezik zastareo (sto bese slucaj sa jednom drugom platformom, vise se ni ne secam imena) ili tako nesto dramaticno. Izgleda da sto imas vise informacija i iskustva, to je teze odluciti se jer znas u kojim grmovima leze zecevi i sta sve moze da krene naopako. A moram da odlucim i to uskoro... |
07. 02. 2009. | #9 |
majstor
Wrote a book
|
Ne poznam te platforme ali ako je taj x-cart toliko modularan, tj znaci da mozes na nekom od 'lance sajtova naci developera koji ce ti srediti te detalje koji ti nedostaju (vezano za shipping) i slicno. Osim ako nije cilj proci 'jefitniji - dzabe'.
|
07. 02. 2009. | #10 | |
Knowledge base
Wrote a book
|
Citat:
Elem, kao sto rekoh jeste dobra platforma ali svako ko je imao (ne)prilike da udovolji posebnim zahtevima klijenta zna da ce slicne zahteve u buducnosti odbiti Treba Magentu jos dosta vremena da bi dosao na isti nivo upotrebljivosti kao x-cart mada tezi ka tome. |
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Jednostavan shopping cart za implementaciju | ljtruba | Web aplikacije, web servisi i software | 6 | 04. 03. 2010. 19:28 |
CMS + Shopping Cart + Forum | ppavlovic | Web aplikacije, web servisi i software | 1 | 17. 02. 2009. 16:16 |
Shopping cart za electronic goods | ppavlovic | Web aplikacije, web servisi i software | 6 | 29. 09. 2008. 10:50 |
Potreban shopping cart review | Lalaland | e-Business | 1 | 29. 02. 2008. 22:42 |
free css cart | Blood | Linkovi | 10 | 20. 03. 2006. 21:23 |