13. 09. 2006. | #1 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
SPAM: SSB Hosting
Dobih ovo
SSBHost Web Hosting http://www.ssb****.co.yu Pouzdani serveri, povoljne cene i odlicna podrska su odlike naseg web hostinga. Nasi serveri su brzi od vecine domacih hosting provajdera sto se moze i proveriti. Vec od 30 eura godisnje nudimo paket koji moze zadovoljiti potrebe sajta manje firme ili pojedinca. Ako vam je dosta sporih servera, velikog downtime-a i spore tehnicke podrske odlucite se za nas! Proverite zasto smo najbolji. http://www.ssb****.co.yu Ako vas je ova poruka uznemirila na bilo koji nacin, primite nase izvinjenje. Necemo slati vise ovakvih emailova na vasu email adresu. Srdacan pozdrav, SSHost. ----------------------------------------- Da ne budem lenj, kontaktirah ih putem icq, i prica je tekla otprilike ovako: Ja: odakle vam moj email? On: to je mass advertising, nismo slali posebno, vec su neki ljudi koji imaju te liste Ja: dajte mi kontakt od tih ljudi On: kao sto smo stavili tekst ako smo vas uznemirili oprostite Ja: molim vas, dajte mi kontakt od tih ljudi On: izvinjavam se, to je privatna stvar Ja: i moj email je privatna stvar On: znam, sta ja tu mogu On: i ja dobijam puno reklama Ja: to nije opravdanje On: pa pisalo je u emailu da vam se izvinjavamo ako vas je email uznemirio na bolo koji nacin Ja: ovo ide na abuse i na DPT On: to je ono da komsiji crkne krava? Ja: to je ono da me ne spamujes On: spamovanje je kada se salje po vise mailova Ja: nemas ti pojma On: nije problem, dacu vam Ja: tisina! On: evo emaila necu da mi pravite probleme Ja: kasno Eto, sad ih popljuvah, oce li neko da hostuje kod njih?
Năo quero mais seguir um só caminho Poslednja izmena od MorenoArdohain : 13. 09. 2006. u 00:12. |
13. 09. 2006. | #2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Ko sto vec rekoh, nema vajde od zakona kad ga niko ne postuje... bas me zanima kome bi ti mogao sad u Srbiji da tuzis doticne "mass advertizing" firme za spamovanje, koje je jeli zvanicno, kod nas, po vazecim zakonima prekrsaj
13. 09. 2006. | #4 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
Citat:
Năo quero mais seguir um só caminho Poslednja izmena od MorenoArdohain : 13. 09. 2006. u 00:38. |
|
13. 09. 2006. | #5 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
ali SSHost ... hahaha
Poslednja izmena od dinke : 13. 09. 2006. u 00:51. |
13. 09. 2006. | #6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
@MA: Kako te ne mrzi, majstore?
Hoćeš da ti ispričam kada sam ja odlučio da prekinem SPAM na 064.... Onomad dobije SMS: "Premijera Gospodar prstenova...." i to je bio neki 10-i SPAM SMS koji sam dobio u par dana, odlučim da zovem call centar, samo sam ja išao drugom taktikom - Dobar dan, upravo sam dobio SMS od vas sa reklamom za Gospodar prstenova pa me interesuje koliko košta ta vaša usluga? - Koja usluga? - Pa hoću i ja da pošaljem jedno 30 000 SMS-ova, pa me interesuje cena. - Pa nemamo mi tu uslugu - Kako nemate, ja evo danima dobijam od vas razne reklame, hoći i ja da šaljem, samo mi kažite koliko košta. - Pa znate... mi nemamo to, to samo ide preko nas. - Ok, ići ću i ja preko vas - Ne nudimo tu uslugu - A odakle onda tim ljudima mogućnost da šalju sms? - Evo daću vam šefa... ... Šef: dobar dan, u čemu je problem? - Nije problem, hoću da platim za uslugu slanja SMS-a na jedno 30 000 brojeva - Ne nudimo tu uslugu - ... (i ja sada ponavljam priču, da ne gušim... mnogo sam bio uporan i prilično ozbiljan i smiren) na kraju kaže šef: Znate, to nije baš za svakoga... - E tu sam te čekao 'tico, kako vi znate ko sam ja? Možda je to usluga za mene, možda sam ja jedan od onih kojima se "može". - Pa onda Vi imate sigurno drugi način da obezbedite tu uslugu... kaže čovek, mrtav ladan i smeje se. - Ok, aj sad da prekinemo zajebanciju... jel' imate vi uslugu "isključivanja sa SPAM liste"? - Ne želite da primate poruke? Nije problem, evo odmah ćemo da isključimo. - Ok, hvala, ćao.
13. 09. 2006. | #7 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Respect Neshto slicno sam i ja uradio, samo shto mi nisu dali sheva da pricam sa njim.
13. 09. 2006. | #8 | |
Moderator
Expert
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
|
Citat:
13. 09. 2006. | #9 | |
Super Moderator
Invented the damn thing
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Sta tek reci o spam telefonskim pozivima ?
Juce mi je u office-u zazvonio telefon. Citat:
|
|
13. 09. 2006. | #10 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Mozda nije bio spam, mozda je phishing
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
SPAM: prodam.rs | MorenoArdohain | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 3 | 11. 03. 2009. 21:59 |
.hr spam | misk0 | e-Business | 1 | 17. 01. 2007. 22:13 |
Sta je spam? | misk0 | Opušteno | 26 | 01. 11. 2006. 12:08 |
Zanimljiv spam (?) | oliver | Opušteno | 15 | 24. 10. 2006. 23:06 |