Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
20. 01. 2010. | #1 |
Zizi
Datum učlanjenja: 05.06.2007
Hvala: 2
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Pitanja u vezi hetzner.de
Zanima me, posto vidim da imaju malo reci nego odlicnu ponudu, kakav control panel se dobije, koliko sam saznao Cpanel moze ali se dodatno placa do 50 $ sto je preskupo.
Ako ih neko koristi moze li mi reci dali mu nesta nedostaje iz Cpanel-a u odnosu na panel koji koristiti po default-u. Takodje, da li kojim slucajem dopustaju warez. Sve sam ih to pitao ali vec par dana nema odgovora.
21. 01. 2010. | #2 |
Banned
Qualified
|
Ne moraš kod njih kupiti cpanel. Standardno ti je cpanel 35$
|
21. 01. 2010. | #3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
^ U kojoj to bajci?
21. 01. 2010. | #4 |
Miljenko Rebernišak
Qualified
Datum učlanjenja: 05.03.2009
Hvala: 4
25 "Hvala" u 22 poruka
|
^Upravu je, recimo ovde http://www.instantcpanellicense.com/specials/ je $35, a ima jos na par mesta
@Zizi Warez ti nece niko dozvoliti, oni koji dozvoljavaju obicno prodaju servere drugacije. |
21. 01. 2010. | #5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ups, moja greška, pričate o mesečnim cenama. Izvinjavam se.
Ta cena od $35 nije ništa jeftinija od full licence sa cpanel.net koja je godišnje $425 (to ispadne tačno $35.4 mesečno). Vidim da ovi prodaju godišnju za 400... pa eto ... može da se uštedi $2 mesečno sa godišnjom licencom
21. 01. 2010. | #6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Sto ti admin ne instalira ispconfig, to sasvim lepo radi.
21. 01. 2010. | #7 |
Banned
Qualified
|
Nisam neki stručnjak za servere, učim ponešto..Ali imam pristup na dva pa gledam šta čovek radi. Kada je kupio prvi, bio je prazan potpuno ne instaliran. Onda je našao i kupio licencu za cpanel po 35$ i instalirao. Ja sam tražio da se kupi licenca za fantastiko. Tu smo odlučili da koristimo besplatan Softaculos, Sitebuilder je kupio - ne znam cenu, pa neke komponente za striming i još par licenci koje neznam iskreno čemu služe.
Valjda Hetzner dopušta da sve licence koje legalno kupim mogu da instaliram na server. |
21. 01. 2010. | #8 |
Banned
Qualified
|
http://www.platinumservermanagement.com/ kažu da su jedni od boljih u server menadžmentu..moj jedan prijatelj koristi njihove usluge, instalirali mu server i održavaju..Mislim da je preko njih uzeo usluge menadžmenta i neke licence..vrlo ga povoljno izašlo..
|
03. 02. 2010. | #9 |
Banned
Qualified
|
Evo mogu izneti dobra iskustva sa Hetznerovim serverom od 8 gb rama. Bilo je u početku problema dok sve nije dovedeno na svoje mesto, ali sada svaki sajt vrlo brzo otvara. Sve u svemu sam zadovoljan. Drugi su radili, a ja sam skakao, nerviraio se i psovao..neko mora i to.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
pitanja u vezi iPhone razvoja | srdjan | Istine i zablude | 7 | 23. 12. 2009. 21:11 |
2 pitanja u vezi MySQL-a i PHP-a u vezi datuma | misko_ | Sva početnička pitanja | 16 | 17. 06. 2008. 19:04 |
hetzner.de dedicated | Peca | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 7 | 09. 10. 2007. 12:55 |
Dva pitanja u vezi Google PR-a | Igor Salindrija | Marketing i SEO | 6 | 03. 01. 2007. 11:22 |
Par pitanja u vezi Maca i tastature | Ilija Studen | Hardware | 33 | 19. 12. 2006. 15:18 |