SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net MySQL, MSSQL, Oracle, Access, ODBC. Ako imate problem brže i preciznije ćete dobiti odgovor ako priložite strukturu tabela ili skript koji kreira tabele i puni ih test podacima umesto što to problem opisujete samo rečima. Sponzor: Baze-Podataka.net - Blog o bazama podataka |
|
Alati teme | Način prikaza |
21. 10. 2007. | #1 |
član
Na probnom radu
|
Borland C++ Builder i MySql-MyDac
Treba da napravim aplikaciju u Borland C++ Builder-u sa MySql bazom.
Nasao sam MyDac trial edition. Sad sam poceo da radim i javlja mi greske: #include "DBAccess.hpp" #include "MemDS.hpp" #include "MyAccess.hpp" Jel zna neko kompletan postupak integracije MyDac-a u Borland? Da li ima korisnih iskustava i preporuka koje mi mozete preneti za navedene alate? Licenca? Da li ima daljih komplikacija sa MyDac-om? Npr. ako hocu da startujem aplikaciju na drugoj masini koja ima Borland bez MyDac-a? Jel ima nesto drugo (bolje) od MyDac-a za realizaciju navedene ideje? (ovo se najbolje 'reklamira' na netu, pa sam ga zato uzeo za polaznu tacku) Primeri kodova bi bili idealni! Nastavljam da google-am, ali se nadam da ce mi otvaranje ove teme ubrzati razvoj. Hvala unapred! |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Joomla Community Builder - dodavanje plugina | Dzoni-GS | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 17. 04. 2010. 16:22 |
Borland Builder TreeView - selekcija noda DESNIM klikom | tokajac | Programiranje | 1 | 29. 09. 2007. 22:39 |
My Game Builder | MrSteel | Flash | 0 | 20. 06. 2007. 23:44 |
Borland Tools -> CodeGear | Ilija Studen | Linkovi | 2 | 15. 11. 2006. 16:09 |
Borland izlazi iz IDE posla? | ivanhoe | Programiranje | 17 | 08. 08. 2006. 02:54 |