|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
|
Alati teme | Način prikaza |
07. 03. 2007. | #1 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
|
"Pracenje Internet media za potrebe novinara i PR profesionalaca"
U subotu 10.03.2007. sa pocetkom u 15:30, u sklopu Sajma media na Novosadskom sajmu, Dragan Varagic ce odrzati predavanje i naslova ovog threda:
Struktura predavanja: - Kreiranje liste online media - Pracenje media putem RSS tehnologije - Pracenje najcitanijih tema na Webu (online rejting servisi) - User Generated Content: Blogovi, Socijalne mreze - Online monitoring i press clipping servisi na Internetu - Rucna evaluacija broja online objava Predavanje ce se odrzati u Kongresnom centru Novosadskog sajma. Miloje
07. 03. 2007. | #2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Off Topic: Jesi dodao to u kalendar?
07. 03. 2007. | #3 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Da li se moze napisati koji ce nivo predavanja biti: za korisnike koji tek ulaze u te oblasti, korisnike sa srednjim znanjem ili napredne korisnike? Koliko ce trajati predavanje? Steta sto je u NS, oblasti su zanimljive jos pogotovo ako ce se cuti nesto novo i za one koji su u tom poslu vec neko vreme.
Inace, na sajtu NS sajma pise porucite ulaznice a nema nista ispod cak ni cena.
07. 03. 2007. | #4 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
|
subota u NS
@bluesman
Setnja centrom i (bude li lepo vreme) kafa u nekoj basti Obilazak Sajama medija i susreti sa (bivsim) kolegama novinarima Predavanje i vidjenje sa (novim) kolegama iz PR branse i ... ... "2 stapica" ili "Fis i zelenis" Zvuci kao dobar provod u NS u subotu ako me isijas popusti @ Dejan Bizinger U okviru Sajma medija organizuju se tribine i predavanja. Agilni PR NS sajma Marijeta Lazor svake godine organizuje dan posvecen PR-u. Pretpostavljam da su ova predavanja namenjena prvenstveno njima (nama) . McMiloje
07. 03. 2007. | #5 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
|
Na ovakvim događajima uvek planiram predavanje koje u sebi ima elemenata za više ciljnih grupa - od početnika, i po nešto novo za power user-e (naročito u domenu sistematizacije - popunjavanje rupa). U fokusu su PR profesionalci (koji ne znaju puno o mogućnostima Interneta) i novinari (koji su u sličnoj kategoriji).
Predavanje bi trebalo da traje sat vremena. |
07. 03. 2007. | #6 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
Kakve sad ulaznice ja cuo da je ulaz na sajam fraj. Jer isto vazi i za predavanje?
Off Topic: Ako neko od mladjih kolega (bez uvrede ostali) ide nek se javi, ja bih isao, imate moj fon uglavnom svi.
08. 03. 2007. | #7 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
|
Samo predavanje je besplatno, za ulaznice - ne znam.
Inače, što se tiče predavanja za napredne korisnike, malo sam razmislio, i zaključio sam da u ovih 10 godina koliko se bavim ovom oblašću (!) nisam pravio predavanja koja su isključivo namenjena naprednim korisnicima (u ovo se verovatno ne računaju dizajneri koji hoće da nauče Web dizajn i programeri koji hoće da shvate zašto je bitno da znaju razloge za upotrebu određenih tehnologije koje se koriste u cilju online marketinških aktivnosti). Najbliže ovakvim predavanjima su ona na Specijalističkim studijama - od prisutnih, Bijelić je video jedan deo ovih predavanja, pa on može da prokomentariše. |
08. 03. 2007. | #8 | |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
|
Citat:
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
301 redirkecija "dinamickog" URLa na "dinamicki" URL | mb_sa | Regular expression i htaccess | 7 | 02. 07. 2008. 20:21 |
Login i "pracenje" korisnika | zeljic | Sva početnička pitanja | 3 | 02. 09. 2007. 16:46 |
If IT really is a "profession", what is our "pro bono" contribution as IT pros? | oksite | e-Business | 26 | 12. 01. 2007. 12:18 |
"Telekom Slovenije" preuzeo "Blic.net" za 390.000 evra | Aleksandar Marković | Komunikacije | 2 | 23. 12. 2006. 15:23 |